Кола излетя от булевард "България" и се приземи зад гаражи

2

Кола излетя от булевард "България" в Русе и се приземи зад гаражите до бл. “Крали Марко“.

Тази нощ около 03:20 часа в град Русе на бул. "България" /в района до № 252 в посока изхода към София/ лек автомобил "Ауди А6" с русенска регистрация е катастрофирал, като е излязъл от пътното платно, разкъсал е предпазната мантинела и е пропаднал зад гаражите до бл. “Крали Марко“.

Изпратените на местопроизшествието полицейски екипи са установили, че водач на превозното средство е 45-годишен русенец. Мъжът е леко пострадал. Той е бил прегледан на място от екип на ЦСМП и освободен за домашно лечение с диагноза: охлузни рани в областта на едната ръка.

Произшествието е документирано от полицията, като описаните обстоятелства са - при избиране скоростта си на движение, водачът не се съобразява със състоянието на пътя /мокра пътна настилка/, преминава през неотводнен участък от пътното платно, вследствие на което се отклонява вдясно по посоката си на движение и се блъска в еластична ограда, като при удара колата отскача и пропада в крайпътна канавка. Причина - несъобразена скорост. Пробата за алкохол с техническо средство е показала 1.16 промила.

Вижте кадри от мястото на инцидента: 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари