Кокаин и алкохол в кръвта на Димитър Любенов

4
Все още се чакат резултатите от експертизата, която трябва да покаже с каква скорост се е движел шофьора, предизвикал катастрофата на Околовръстното
Все още се чакат резултатите от експертизата, която трябва да покаже с каква скорост се е движел шофьора, предизвикал катастрофата на Околовръстното

Все още се чакат резултатите от експертизата, която трябва да покаже с каква скорост се е движел шофьора, предизвикал катастрофата на Околовръстното

Кокаин и 1,7 промила алкохол показва токсико-химичната експертиза от кръвните проби на шофьора, предизвикал катастрофата с жертва на Околовръстното шосе в София в неделя, предаде NOVA.

Все още се чакат резултатите от експертизата, която трябва да покаже с каква скорост се е движел 39-годишният Димитър Любенов, когато спортната му кола връхлита друг автомобил с трима души в нея. На място загина 64-годишен французин.

През годините Любенов често е бил засичан да нарушава правилата на пътя. По данни на полицията има неизплатени глоби за превишена скорост на стойност над 1900 лева.

Мъжът е обвинен и към момента остава в ареста за 72 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    ........
    Този гаден психопад!!!!Убиецо,дано да не видиш бял ден!!!В затвора ти е мястото долен боклук!Нека гогато правораздавателните органи ти определят присъдата да си помислят,че те биха могли да бъдат на мястото на тези френски граждани!
  • 22
    4
    Българин
    Сега ще почне същият цирк както с предният тарикат Семерджиев който уби двете момичета.И този хубавец пиян,надрусан и хвърчащ по улиците,и пак едни експертизи с месеци,пак чудене какво да го правим.Кое не ви е ясно бе господа полицаи ,криминалисти и други ....Пиян ,надрусан,куп нарушения,какво още трябва.Ама сигурно пак човек на някого или просто ще си плати и всичко е Ок.Само дето поредните невинни хора загинаха,иначе имаме държава,съд,полиция,ама само за обикновеният човек.
  • 14
    3
    ...
    И някак си не е завършен образа без мъжествените атрибути, брада и тъмни очила. Не вярвай на брадясал копелдак, който се пули през тъмни очила. После ще ми благодарите за съвета.
  • 14
    2
    русенец
    Я, каква изненада. Аз помислих, че се е презобал с жълта лимонада.
  • 13
    1
    Калоян
    Не е вярно... тука една жена по рано каза, че не пие и не ползва наркотици
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари