Кои зодии са най-големите интроверти?

1
Честотата на изговорените от нас думи зависят от звездата, под която сме родени
Честотата на изговорените от нас думи зависят от звездата, под която сме родени

Може да говорите повече или да говорите по-малко.

Астролозите твърдят, че честотата на изговорените от нас думи зависят от звездата, под която сме родени, пише Mila.bg. Предлагаме ви класация, в която степенуваме зодиите по тяхната интровертност. Започваме с най-сдържаните и неангажиращи околните със себе си знаци.

1. Водолей

Водолеите са големи, ама наистина големи интроверти. Всъщност те са царете на интроветите. Мъжете от тази зодия са по-интровертни от нежните й представителки. Не им харесва да споделят чувствата си наляво-надясно. Предпочитат да разговарят само с най-доверените си хора. Емоциите им играят голяма роля в това, че са интроверти.

2. Риби

Рибите са творческите интроверти. Близките им хора се вдъхновяват от тях. Това ги прави щастливи и се топлят от това усещане. Това също ги прави и доста сдържани. Предпочитат да споделят съвсем малко неща, отколкото да си изпеят всичко пред околните. Рибите са много селективни пред кого и какво споделят.

3. Скорпион

Скорпионите са ожесточени интроверти. Те пазят тайните си като най-ценните скъпоценни камъни. Обичат да се обвиват в мистерия. До известна степен досущ като Рибите, те са изградили отделения в съзнанието си с кого и колко да споделят. Тяхната подозрителна природа не им позволява да отварят умовете си дори и за своите близки.

4. Телец

Телците са ужасяващо упорити и инатливи и са особено тежки интроверти. Нестабилните им емоции ги правят трудни за издържане и това не е тайна нито за тях, нито за околните. Нещо, което ги кара да се заключват още повече в своята интровертност.

5. Дева

Дамите от тази зодия са трудни за достигане. Те са подозрителни към околните и са отявлени интроверти. Предпочитат да запазят мълчание върху дадена тема, защото се страхуват, че по-късно техните думи може да се използват срещу тях.

6. Козирог

Козирозите са малко двупосочни. Те са един от интелигентните знаци. Така че знаят кога да държат устата си затворена и кога не. Кога да мечтаят и кога не. Представителите на тази зодия са доста независими. Тяхната приспособима природа ги прави понякога интроверти, понякога екстроверти.

7. Рак

Представителите на тази зодия са "интелигентните интроверти". Те се отварят само за хора, които знаят, че ще може да им помогнат при нужда.

8. Лъв

Огнените лъвове са независими и царски настроени. Обичат да са в центъра на всяко действие. Обожават да бъдат слушани и постоянно търсят внимание. Ако не успеят да го получат, ще опитат всеки трик, скрит в ръкава, за да ви накарат да погледнете към тях. Те са предимно екстроверти.

9. Везни

Изящните, елегантни Везни цъфтят в социалните среди. Те ще очароват всяка клетка от вас по забавен и флиртаджийски начин. Повечето от тях са екстроверти. Въпреки това те са скандално известни с техните промени в настроението, които може да ги превърнат в интроверти. С други думи, тяхното настроение е решаващ фактор.

10. Близнаци

Представителите на тази зодия обичат да се социализират, да създават приятели и да се смеят от сърце с тях. Известни са с чувството си за хумор. Освен това са страхотни флиртаджии. Те са тотални екстроверти.

11. Овен

Овенът е един от екстровертните зодии. Обича партита и нито един купон не е пълен без него. Неговата лека за общуване природа, положителна енергия и свободен дух го прави много привлекателен.

12. Стрелец

Той обича да пътува, да се среща с нови хора, да се сприятелява. Неговата жизнерадостна природа го прави много лесен за разговор. Това привлича околните към Стрелеца като магнит. Той е един от най-видните екстроверти в зодиака.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари