Кои са лицензираните онлайн букмейкъри в България за 2023 година

0
В платформата на Betenemy анализаторите посочват кои са силните и слабите страни на всички онлайн букмейкъри
В платформата на Betenemy анализаторите посочват кои са силните и слабите страни на всички онлайн букмейкъри

В платформата на Betenemy анализаторите посочват кои са силните и слабите страни на всички онлайн букмейкъри

В началото на всяка година е добре да се запознаете с всички лицензирани брандове в страната. В случай, че искате да проверите актуалното портфолио, то списък с всички онлайн букмейкъри може да бъде открит в платформата на Betenemy, където анализаторите дори посочват и кои са силните и слабите им страни. Лицензът е именно една такава и макар да се игнорира много сериозно от повечето клиенти, препоръчваме на всеки да постави точно този критерий като основен.

Не е редно да приемаме, че всеки един бранд е еднакъв с другия, те се различават много сериозно и точно по тази причина е добре да обръщаме внимание на условията за игра, промоционалните програми и възможностите. Нека обаче видим някои от основните претенденти, които и тази година ще се борят за по-сериозна аудитория.

Започваме с добре известният на всички Бетано. Този оператор стартира своята дейност в България преди няколко години и бързо успя да пренесе някои от основните практики и стандарти. Тук ще открием разнообразие от спортни залози, различни видове спортни дисциплини, възможност за кеш-аут, създаване на залог, ранно изплащане на залог и други. Мобилните приложения са наградени от независими източници, а най-важното е, че след като беше спонсор на Световното първенство в Катар, то очевидно се справя повече от добре сред конкуренцията.

Продължаваме с още един интересен оператор BetMarket, който официално стартира миналата година и го посочваме, защото лицензът е официален факт. Освен оригинална идея и визия, операторът заяви, че смята да промени правилата на индустрията. Откриваме различни и интересни практики, някои от играчите най-вероятно се състезаваха за стартовата томбола с награди, но през настоящата година ще видим още много интересни предизвикателства, които най-вероятно ще повишат вниманието на аудиторията.

Няма как да игнорираме и един от най-старите оператори в страната. Родният ефбет продължава да е официален спонсор на първенството по футбол, отдавна навлезе в пазарите в чужбина, следователно можем да го броим за международен бранд и не на последно място ще забележим, че все пак има доста сериозно внимание към родната аудитория. Откриваме възможности за пряко предаване, спортни залози на живо, промоции за български футбол и други полезни и интересни опции за поддържането на интереса.

Операторът Уинбет продължава да представя полезни и оригинални решения за забавление сред спортната аудитория. Откриваме доста бонус програми, възможност за участие в материални награди, както и мобилно приложение. Последното беше чакано доста дълго време, но педантичните програмисти искаха да бъдат сигурни, че ще предоставят най-доброто на своите клиенти и точно по тази причина изискваха повече време, но днес ще откриете, че платформата може да бъде достъпна с приложение през iOS и Android. Букмейкърът ще се бори за по-високи позиции в индустрията и няма да разочарова своите клиенти.

Ако се чудите кой е брандът, който първи въведе спортен джакпот и други иновации като майсторска джакпот надпревара по футбол, това ще бъде Palms Bet. Освен това ще открием, че маркетинг отделът направи цяла серия от различни видове томболи и промоции, които обхванаха един цял сезон. Интересен момент е, че и тази година ще се очакват точно такива изненади.

Важно е да напомним, че всеки един бранд в горните редове се занимава с хазарт. Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Препоръчваме на всички да играя отговорно и разумно и да се стремят да се забавляват. Преследването на невъзможни печалби никога не завършва в полза на играча, затова знайте, че трябва да има правилен момент, в който да спрете играта.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари