Кой е вреден за Русе - "Петното", Божидар Йотов или Пламен Стоилов?

2

Днес в интернет се появи новина, че  Бисер Миланов, известен като „петното“ се е кандидатирал за кмет на Русе. Фейсбук буквално бе „взривен“ от негативни постове, което ме накара да направя този коментар, пише Бойко Никифоров от Бъдеще за Русе.

Спомняте ли си кой и защо избра Първанов за президент. Да, бабичките, които го оглеждаха и казваха: -„Добре му стои перчемът и хубаво говори момчето“. За тъпанарите това е критерият по който трябва да избират обществените личности. За умните и отговорни хора – не. Те съдят по делата.

Да бъдем умни и да съдим по делата.

Помните ли, че някога общината имаше колодрум и по времето на кметуването на Божидар Йотов го дадоха заедно с огромен терен, като дялово участие за стоежа на „Спортна зала“. От сделката общината трябваше да получи чисто 8 000000 евра и 51 % дялово участие. Днес, след активната намеса на кметския екип на Пламен Стоилов, русенци останаха с пръст в устата и нямат нито зала нито печалба. Нямат дори името на залата, която прекръстиха от „Зала Русе“ на „Булстрад – Арена“. Имат един гол ….  Не се сещам Бисер Миланов- петното, да е направил такова гнусно нещо с общинската собственост.

Помните ли, че там където сега строят „Пробива Кауфланд“ имаше китни градинки, зелени площи и децата на над 500 семейства играеха волно и безгрижно. Сега там е строеж, който превърна дните и нощите на живущите там в ад. Блокове пропадат, цепят се и потъват, а Пламен Стоилов стои на топло в канцеларията на кметството и отказва да назначи комисия, която да оцени щетите. Защото някой ще трябва да плаща… Нека си спомним, как на сесията на общенски съвет, на която се одобряваше плана на строежа, един заместник кмет, с израз като на аграрно животно, ревна от катедрата на президиума „Не мъ интересуват хората, пътя щял да минава под прозорците им. Ний шъ изтървем парите уе…!“

Нека си припомним и това, че „Пробивът Кауфланд“ бе проектиран по времето на кмета Божидар Йотов, а екипа на Стоилов в момента довършва безобразието. Да се сеща някой Бисер Миланов – петното, да се е гаврил някога така с гражданите на Русе?

Нека припомним, как миналата година бе продадена сградата на „Трета поликлиника“ – от кмета Стоилов и общински съвет на ГЕРБ на общински съветник на ГЕРБ, на цена, на къща от 50 кв. м. Като баланс да сложим и десетките общински имоти и фирми, продадени на безценица при кмета Божидар Йотов. Да се сеща някой Бисер Миланов – петното, да е прахосвал създаваното от поколения Русенци?
А сещате ли се, че при  кмета Пламен Стоилов и общински съвет на ГЕРБ и БСП унищожиха „Паркстрой“, като наеха близките до Красимир Даков и Божидар Йотов фирми да озеленяват Русе? Да се сеща някой Бисер Миланов – петното, да е прахосвал създаваното от поколения Русенци?

Аз не се сещам.

Няма да пиша по какъв начин Стоилов печели делата в съда, защото ще ме обвинят, че имам лично отношение. Да имам го – не мога да търпя, как ден след ден простотията съсипва родния ми град и как виновниците за разрухата отново са се наредили с паничката на опашка за общинската софра. Безсрамници, лицемери и наглеци!

Не казвам, че Бисер е идеален, всеки си ма кусури, не го и защитавам, защото не го познавам добре. Каквото знам, съм го чувал от хората и не зная дали е истина. Но …каквото знам за Пламен Стоилов  и Божидар Йотов е поглед върху делата им, а това не лъже.

Каквато и класация да има, до тук Бисер- петното е няколко стъпала по-горе.

А кой от кандидатите за кмет е вреден за Русе преценете сами. Не сте малки, имате отговорности към семействата си и близките си. На 25 октомври ще имате възможност да реализирате мнението си.

Източник: Бъдеще за Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари