Кой е наредил да се прави ремонт на стената на язовир "Студена" без водолази?

4
Кой е наредил да се източи язовира?
Кой е наредил да се източи язовира?

Публикуваме коментар на Стефан Северин относно безводието в Перник:

"Докато експертите се тюхкат и ровят къде може да е изчезнала водата на цял язовир, та перничани да подскачат като риби на сухо, премиерът вече има готов отговор – комунистите са виновни! Те управлявали най-много Перник! Каква логика, какъв държавник имаме!

Бившият яростен член на БКП от Банкя си е намерил най-лесна кърпа за избърсване на осрания задник. И още – всички са виновни! Хитро, нали? Така Борисов размива вината и я стоварва от гърба на ГЕРБ. А когато всички са виновни, просто няма виновни. Там е работата ,че язовирът и водата в него не се управляват от кмета. А от министерството на водите и околната среда. Там е работата , че ВиК е държавно дружество. Там е работата, че десет години областните управители –представителите на правителството, не са комунисти, а от шайката ГЕРБ. Тогава? Тогава е ясно, че водите от язовира са източвани за нароилите се частни вецове.

Кой е давал разрешение срещу щедър рушвет – ами чиновниците на Борисов, които са върли антикомунисти като своя вожд. Кой е наредил да се източи язовира и да се прави ремонт на стената без водолази?

Кадрите на любимата ГЕРБ. Същите тези кадри, които ще отчетат, че ремонтът е с водолази и ще си напълнят касите с пари. Всички ли са виновни? Не – най-вече …”комунистите”. Те всявали страх в населението. Защо да го всяват – цяла България вижда как градовете един по един влизат в зоната на режимите, защото са управлявани лошо от кадрите на ГЕРБ.

Най- лошото съчетание при гербаджиите е бездарие плюс яко крадене. Те са като молци, които десет години проядоха дрехата на майка България и в най-скоро време ще лъсне голата истина.

Вината няма да е само на тази сбирщина в ГЕРБ, а и на медиите.

Те направиха от един пожарникар премиер. Вината е и на този един милион , който ги избира. А ще страдат шест милиона."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари