Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Кой е изтипосал тоя знак на улица "Муткурова"?

14
Ами направете първо един паркинг и после се излагайте!
Ами направете първо един паркинг и после се излагайте! Снимка: Александър Димитров

Любопитно ми е кой ненормалник се е пообъркал и е изтипосал тоя знак на улица "Муткурова" 93?!

И по каква причина?!

Ами направете първо един паркинг и после се излагайте!

Закъсахте за парички ли бе, слънчица, та сега на гърба на бедното народонаселение искате да си пълните хазната?

Моля отговорното лице в Общината, разпоредило поставянето на знака, да сподели с живущите в района къде да паркират, че иначе наистина ще решим, че въпросното лице или има нужда от спешна психиатрична помощ, или дрогата му идва в повече!

Автор: Александър Димитров
(Автор: Александър Димитров - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    веселяк
    ама моля, не задавайте такива обиждащи въпроси, разбираемо е от общото състояние на пътната мрежа в града, че знакът е дело на някой умник - специалист и вероятно с висше образование
  • 0
    10
    Пффф
    До знаещите с гаражите и платените паркоместа, кълвачи аз за какво плащам по 150 лв данък всяка година за автомобила си и още веднъж за недвижимия си имот и накрая да нямам къде да паркирам.
  • 2
    9
    Абе хора
    Защо на улица Цветница , пред закрития пазар има стоянка за таксита, и спрелите там таксита правят улицата непроходима. Има паркинг пред пазара и там е пълно с бусове и от паркинг + 2 ленти улица остават 2 метра проходимо място, чудовищни тапи сутрин и вечер. Пресечката към локалните улички е кръгово за такситата, всеки ден ПТП с обръщащите таксита там , как шефа на КАТ не чете сводките и да сигнализира , че там не се прави обратен завой ? Защо няма пешеходна пътека пред рибния магазин, а се налага пешеходците / предимно стари хора/ да притичват между такситата , за да си купят хляб ? АААА , няма пешеходна пътека , защото ще пречи на такситатааааа. Цялата отсечка от светофара до пресечката за 5 пършиви бакшиша. Само да спомена , че точно там вървят и ТИР-ове , завиват пред блок БДЖ към рампите на Товарна гара и хаоса е неописуем. В централен градски квартал вървят по 2 метра платно тирове. Само в нашия лайххххнян град може да го има това. Преместете такситата на Студентстка бе идиоти, поне е еднопосочна, макар , че в днешно време на кой му трябва стоянка за таксита не знам
  • 5
    8
    Минувач
    Паркиращите по тротоари и кръстовища инвалиди се преброяват успешно, посредством предния ми коментар. Давайте момичета и момчета, ама да знаете, че скоро и градинките и тротоарите ще отеснеят. После на дедовия ли ще паркирате? Нищо де, то в един момент правилните хора ще почнат да захлебват от синя зона. Тогава друга песен ще пеете, ама ще е късно. Със здраве!
  • 0
    7
    Знак "В1" за какво е?
    Ул. "Г.С.Раковски" е същата куриозна ситуация в една съвсем къса отсечка, която е задънена към главната пешеходна ул. "Александровска" има поставен пътен знак "В 1". Когато КООРС я закъсат с плана, редовно пишат розовия фиш там. Не, че някой въобще го еб@ва този знак забраняващ влизането на автомобили - постоянно се затапват в глухата уличка. Важното е да се пълни Общинската хазна ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари