Кобра попречи на мъж да изтегли пари от банкомат

0
Видео, заснето от очевидец, показва отровната змия, заела застрашителна поза върху банкомата, докато наоколо се тълпят хора, водени от желанието да зърнат нещо необикновено
Видео, заснето от очевидец, показва отровната змия, заела застрашителна поза върху банкомата, докато наоколо се тълпят хора, водени от желанието да зърнат нещо необикновено Видео: Your Daily Videos

Опитът на индиец да изтегли пари от банкомат е бил осуетен от кобра, позиционирала се върху устройството, съобщава ЮПИ, цитирана от БТА.

Необичайната случка се е разиграла в град Баргарх, Индия. Видео, заснето от очевидец, показва отровната змия, заела застрашителна поза върху банкомата, докато наоколо се тълпят хора, водени от желанието да зърнат нещо необикновено.

Очевидци разказват, че мъж, който планирал да изтегли пари от устройството, се е отказал от намерението си и е избягал, като преди това е информирал зяпачите за местонахождението на кобрата.

Суреш Мохапатра, собственик на магазин в близост до банкомата, е позвънил на специализираната линия Снейк Хелплайн. В отговор на обаждането му на мястото е пристигнал ловецът на змии Раман Баг. Кобрата е била заловена и ще бъде върната в естествената й среда. 

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари