Кметът Пенчо Милков представи седмичния отчет

4
С традиционна публикация във фейсбук кметът представи свършеното през седмицата в Русе
С традиционна публикация във фейсбук кметът представи свършеното през седмицата в Русе Снимка: Facebook

С традиционна публикация във фейсбук кметът представи свършеното през седмицата в Русе

"Утре в 12 часа е следващото залесяване на млади дръвчета в кварталите. Очакваме ви при бл. 111 в "Чародейка" с удобни обувки и добро настроение.

Ето и някои от акцентите през работната седмица:

- От "Комунални дейности" положиха нова асфалтова настилка на улица "Централна" в кв. ДЗС, която е ключова за живущите там.

- Започна подготовката за ремонт на паркинга при блок "Панайот Хитов" 1 и 2.

- Завърши ремонтът на тротоарите в село Семерджиево.

- Продължава мащабната програма за асфалтиране в града, като бригадите действат паралелно на няколко локации в кв. "Дружба".

Какво още се случи през седмицата вижте в редовния ни отчет."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Оня
    ..."От"Комунални дейности" положиха нова асфалтова настилка на ул. Централна в кв. ДЗС, която е ключова за живущите там." Ако човек няма какво да каже, по-добре е да мълчи, вместо да говори глупости или дори още по-лошо - да пише празни думи из Фейсбук през работно време. Ами като си толкова умен, Пенчо, вземи един ден отдели половин час от безценното си време и застани на бул."Съединение" примерно и преброй КОЛКО КОЛИ ЩЕ МИНАТ В ДВЕТЕ ПОСОКИ ЗА 30 МИНУТИ! След това се замисли коя е по-ключова улица от двете и пак пиши простотии във ФБ! Ама нали русенци спят летаргичен зимен сън, та не са те наритали още от удобното ти кресло.
  • 3
    2
    фасфасг
    тей да сме все избори да има,че да не спирате с работата,че кат ви изберат почва лапенето,тей поне се надявате да ва изберат , правите нещичко, и пак няа ви изберем !
  • 13
    1
    XMAN
    Е вие се осрахте. 8см асфалт при изискване поне 15. Евалла. Да не бяхте го снимали поне.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари