Кметът на Перник: Спасителите на Сашко издирват и Емил Боев

2
Разпитват се всички, които са били с Емил Боев и последно са го видели, обясни Станислав Владимиров
Разпитват се всички, които са били с Емил Боев и последно са го видели, обясни Станислав Владимиров

Разпитват се всички, които са били с Емил Боев и последно са го видели, обясни Станислав Владимиров

Продължава издирването на 25-годишния Емил Боев. Младежът е присъствал на фестивала „Сурва“ в Перник със свои приятели. Последният път, когато Емил Боев се чува със семейството си, е в петък следобед със своята майка.

„Нещо много сериозно е разстроило Емил и не е бил на себе си“, заяви брат му Мартин Боев.

„Хората, които откриха малкия Сашко, и спасители от Планинската спасителна служба издирват изчезналия Емил Боев, заяви в ефира на bTV кметът на Перник Станислав Владимиров.

„Празнували са в Перник при приятели. Изчезва в нощта между петък и събота. Били са огромна компания. Води се разследване и се провеждат разпити“, добави той.

„Всеки час се чувам с директора на полицията. Разпитват се всички, които са били с него и последно са го видели“, посочи Станислав Владимиров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари