Клубът по кану-каяк в Русе ще получи средства за нови канута

0
Спортният министър прие покана за посещение в русенския клуб по кану-каяк, по време на което ще се запознае с условията, при които състезателите на клуба водят своята подготовка.
Спортният министър прие покана за посещение в русенския клуб по кану-каяк, по време на което ще се запознае с условията, при които състезателите на клуба водят своята подготовка. Снимка: 24 часа

Финансирането бе договорено на среща с министър Красен Кралев

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе среща със състезателката по кану-каяк Станилия Стаменова, с която обсъдиха казуса между нея и Българската федерация по Кану-Каяк. Това съобщиха от Министерството на младежта и спорта, информира 24 часа.

Министър Кралев пое ангажимент, че ще направи всичко възможно Станилия да продължи по най-добрия начин своята подготовка за Олимпийските игри в Токио и да получи предвидените за нея средства.

По време на срещата бе обсъдено състоянието на базата на Спортен Клуб по кану-каяк "Георги Демирев" – Русе. Клубът ще получи средства от Министерството на младежта и спорта за закупуването на нови канута.

През следващата седмица спортният министър прие покана за посещение в Спортен Клуб по кану-каяк "Георги Демирев" – Русе,

по време на което ще се запознае с условията, при които състезателите на клуба водят своята подготовка.

На срещата присъстваха и представители на Спортен Клуб по кану-каяк "Георги Демирев" – Русе, председателят на клуб „Георги Демирев“ – Цвета Демирева, треньорът по кану-каяк Ева Пашева и състезателят Кристиан Душев.

По-късно Красен Кралев се срещна и с председателя на БФ по кану-каяк Николай Бухалов, с който обсъдиха развилата се ситуация и разногласията със състезателката Станилия Стаменова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари