Клет опит да ни направят на идиоти покрай "Българска банка за развитие"

0
Лъчезар Борисов се опита напълно неуспешно да ни убеди в това, че "ББР" е, един вид, как да кажа, гръбнак на малкия бизнес в тази страна. Беше крайно жалък.
Лъчезар Борисов се опита напълно неуспешно да ни убеди в това, че "ББР" е, един вид, как да кажа, гръбнак на малкия бизнес в тази страна. Беше крайно жалък. Снимка: БГНЕС / Архив

Днес бяхме свидетели на удивителен в клетостта си опит на предишното управление да ни прави на идиоти покрай "Българска банка за развитие"

 Пичове (с цялата условност на думата "пичове"), всички знаем, че това никаква банка на малкия бизнес не е, а прасенцето-касичка на олигархията.

По темата "ББР" поне на мен силно впечатление ми направиха излиянията на г-н Лъчезар Борисов - бивш министър на икономиката, чието очевидно призвание е да играе главна роля в сериал за вампири. Този човек се опита напълно неуспешно да ни убеди в това, че "ББР" е, един вид, как да кажа, гръбнак на малкия бизнес в тази страна. Беше крайно жалък.

Вярвам, че това разкарваме от живота си, приятели. Такива хора, такива разбирания, такъв "малък бизнес" като тоя, дето "ББР" му е кихнала един милиард. Аре у лево.

Мартин Димитров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари