Китайци продават "мускули" за 200 долара

0
Можете да си купите карнавален костюм „културист“ и горна преса под тениска
Можете да си купите карнавален костюм „културист“ и горна преса под тениска

Можете да си купите карнавален костюм „културист“ или горна преса под тениска

Доскоро онези, които мечтаят за перфектно тяло, имаха само две възможности – да се потят във фитнес залите с години или да плащат огромни суми на пластичните хирурзи. Но сега се появи трета алтернатива – от китайския онлайн магазин Taobao можете да си купите тяло на античен бог, при това на доста достъпна цена.

Карнавален костюм „културист“ и горна преса под тениска могат да бъдат закупени от популярния сайт AliExpress от доста време. Но едва сега производителите са загрижени за създаването на пълноценен и много реалистичен костюм за цялото тяло, изобразяващ тренираните мускули на спортист, споделя вестник Труд.

Фалшивата мускулатура е изработена от висококачествен силикон и се нарича Smitizen. Предлага се на клиентите в няколко дизайна, различни видове, обеми и цветове. Костюмите са представени от модели поотделно за горната и долната част на тялото, както и пълно облекло, подобно на гащеризон.

Вече може да сте културист, без да ставате от дивана, за това просто трябва да поръчате „мускули“ от Taobao и да платите за куриерска доставка до дома си. Ако ходите в такъв херметичен тоалет дълго време, не са ви необходими фитнес зали - излишните килограми изчезват заедно с реки от пот, тъй като изкуствената материя задушава тялото.

Купуването на този ексцентричен продукт струва средно около $ 200, което е доста по-евтино от годишния абонамент за среден клас фитнес клуб. Снимката от Taobao показва, че ако ви мързи да се потите във фитнеса, продуктът си заслужава парите - силиконовите „плочки“ изглеждат много естествено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари