Китайско семейство откри отвлечения си преди 32 години син

4
Мао Ин изчезнал на две години, когато баща му спрял, за да му донесе малко вода на път за дома
Мао Ин изчезнал на две години, когато баща му спрял, за да му донесе малко вода на път за дома

Китайска двойка, чийто син бил отвлечен в хотел през 1988 г., отново се събра с детето си след 32 години, съобщава Би Би Си, предава БНТ.

Мао Ин изчезнал на две години, когато баща му спрял, за да му донесе малко вода на път за дома. Родителите му претърсили Китай, а майка му е раздала над 100 000 листовки.

Семейството се събира отново на полицейска пресконференция, а синът - вече на 34 години - заявява, че планира да бъде с родителите си.

"Бих искал да благодаря на десетките хиляди хора, които ни помогнаха", каза Ли Цзюнджъ, майката на момчето.

Той е роден на 23 февруари 1986 г. В интервю за „Саут Чайна морнинг пост“ през януари - преди да бъде намерен - майка му го нарича „много умно, сладко и здраво“ бебе.

На 17 октомври 1988 г. баща му Мао Цзюнджъ го прибира от детската стая в град Сиан в провинция Шанси. Момчето поискало вода, така че спират на входа на хотел. Докато бащата охлажда топла вода, отмества поглед за кратко и момчето е отвлечено.

Семейството претърсило Сиан и околностите, разлепвайки постери. Но усилията им останали без резултат.

Снимка: SCMP

През 2007 г. майката започнала доброволческа дейност с група, наречена „Baby Come Back Home“, за да помогне на други родители да намерят изчезналите си деца.
Според държавните медии тя е помогнала за събирането на 29 деца със семействата им, докато собственият й син все още остава в неизвестност.

През април, според държавните медии, полицията получила информация за мъж от провинция Съчуан в югозападен Китай - на около 1000 км от Сиан, който осиновил бебе преди години.

Полицията открила осиновеното дете, вече 34-годишен мъж. Направен е ДНК тест, за да се установи дали той е свързан с Мао Цзюнджъг и Ли Джинджи. Резултатът е положителен.

Мао Ин - който бил преименуван на Гу Ниннин - сега ръководи бизнес за домашен интериорен дизайн. Той казва, че не е „сигурен“ в бъдещето, но ще прекара известно време с родителите си.

Според полицията момчето е било продадено на бездетна двойка за 6000 юана (840 долара по днешния курс).

Новината била съобщена на майката Ли на 10 май - Ден на майката в Китай. "Това е най-добрият подарък, който съм получавала", казва тя.

Разследването за изчезването от 1988 г. все още продължава. Властите не са публикували информация за двойката, отгледала Мао Ин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари