Китай отчете рекорден брой болни от COVID-19

0
Дневният брой на заразени с коронавирус в страната достигна 31 454
Дневният брой на заразени с коронавирус в страната достигна 31 454

Дневният брой на заразени с коронавирус в страната достигна 31 454

Китай отчете рекорден брой болни от COVID-19. През вчерашния ден са били регистрирани малко над 31 500 случая. Това е с 3000 повече от предишния пик, който страната бележи през април.

Процентът заболели е малък, на фона на население от милиард и 400 милиона души. Официалната статистика в Китай твърди, че от началото на кризата от коронавирус са починали 5200 души. Китай е единствената голяма икономика, която все още прилага масово тестване, продължителна карантина и затваряне на цели градове.

„Трудно е да намериш работа в тази пандемия. Аз нямам братя или сестри, сега целият товар по изплащане на ипотеката в нашето семейство и заема за колата лежи на моите плещи. А в ресторантьорския бизнес по време на пандемия понякога няма никаква работа”, споделя Уанг, който е професионален готвач.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари