Кирил Петков се яви на дебат неканен, от ГЕРБ си тръгнаха

20
Със скандал започна обявения от bTV дебат с водещите политически партии
Със скандал започна обявения от bTV дебат с водещите политически партии Видео: bTV

Със скандал започна обявения от bTV дебат с водещите политически партии

"Когато Венко не можа да дойде, аз реших, че няма по-добър човек от ПП, освен мен. Виждам, че ГЕРБ се страхуваше да направи дебат между мен и Борисов, с този страх в момента виждаме двама кандидати на ГЕРБ." Това заяви пред bTV бившият премиер Кирил Петков, който влезе на дебат по телевизията непоканен, замествал Венко Сабрутев, предава БГНЕС.

От моята дясна страна имаме двама кандидати на ГЕРБ, каза Петков. Сабрутев не е тук заради лични причини.

ГЕРБ можете да доведете само хаос, каза Петков. От своя страна Томислав Дончев от ГЕРБ заяви, че политически сблъсък на цели, програми е важен, но преди това има друг разговор. И тук съм съгласен за правилата, ако не се спазват правилата и си непоканен, то какво ще се случи с целите програми, каза Дончев.

Къде се крие господин Борисов, попита Петков.

Водещата отново уточни, че дебатът не е лидерски и помоли Кирил Петков да спазва правилата.

Не уважавате правилата, не уважавате законите, каза Деница Сачева от ГЕРБ, след което и Дончев и Сачева напуснаха студиото на бТВ след кратката словесна престрелка с Кирил Петков.

Когато един човек излъже и наруши Конституцията, той ще го направи още веднъж. Не мога да толерирам нарушаването на правилата в дебата, заяви Любомир Каримански от ИТН. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    27
    Защо?!
    Защо герберастката слугиня и банкянска подлога Марийка Цънцаровата се държа така грубо, просташки и невъзпитано с Кирил Петков?! Защо беше побесняло от злоба и ярост?! Че тя за малко щеше да го набие или да издере лицето му с ноктите си, добре наточени в Банкя, на Дивана на Сакатия и в сараите ! Какво значение има, че вместо Сабрутов, в студиото дойде Кирил Петков?! И двамата са представители на една политическа сила, нали?! Сигурно защото банкянското нищожество ГЕРБимян, пардон - Хекимян, вече беше написал удобните въпроси, които Марийка Цънцаровата трябваше да задава на герберастките нищожества Дончев и Сачева, нали?! Да, "водещата" се държа като изверг с Кирил Петков, но пък колко "любезна" беше с неуспелия кандидат на ДПС за управител на БНБ - ефенди Каримански, нали?! А как само се уплашиха герберастките наглеци, които ограбиха, съсипаха и срутиха България за 12-годишното си престъпно управление на грабежи и далавери! И как се изнизаха като напикани, нали?!
  • 5
    26
    До 21
    А какво да правим с руските агент/шпиони /както ти ги наричаш/?Явно, баба ти е вдигала полите на съветските политкомисари ,посрещайки ги на Дунава 1944г...
  • -3
    25
    sjak
    Усилено се говори, че скандалният про100$$$$$$$$$$$$$ к!р0 ще нахлуе непоканен И в "Панорама"!
  • -5
    24
    любопитен
    Любопитен съм дали има по-самовлюбен политик от просто Киро. Толкова самодоволно заяви, че няма кой по-добре да представи Пепейците, че направо ще влезе в историята със своята скромност. Както казват бабите - "хубаво момче, наше, ама скромно". Да умреш от смях
  • -8
    23
    джо бидон = про100$$$$$$$$$$$$...
    Скандалният про100$$$$$$$$$$$$$$$$$$ к!р0 е същата откачалка като джо бидон: Байдън пита дали починала преди два месеца републиканка присъства в залата - glasove.com/na-fokus/baydan-pita-dali-pochinala-predi-dva-mesetsa-republikanka-prisastva-v-zalata Цитирам мнение: "Каквито са им лидерите, такива са им и подгласниците, такива са им медиите и... Пълна евроатлантическа шизофрения от нароени Нерончовци!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари