Кирил Петков: С ГЕРБ няма да направим коалиция, докато Борисов е лидер

3
ПП няма да отстъпи от приоритетите си
ПП няма да отстъпи от приоритетите си Снимка: БГНЕС

Няма да отстъпим от приоритетите си, като един от най-важните е борбата с корупцията

Това каза съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков в ефира на bTV.

"Сложихме приоритета и върху нещата, които са важни вътре в България. Социалният пакет беше един от тези приоритети. Вторият приоритет беше антикорупцията. Реално и БСП, и ние, и „Демократична България“ се съгласихме, че законът за КПКОНПИ трябва да бъде променен“, заяви още Петков.

Той коментира и какви коалиции са възможни и невъзможни.

"С ГЕРБ няма да направим коалиция, докато господин Борисов е лидер и по принцип в ръководството изглежда са хора, които не само че, според мен, не биха били готови да направят промяна в съдебната система, те са зависими от съществуващата съдебна система. Тези хора наистина се страхуват. Искам да кажа всеки, който ръководи ГЕРБ и го е страх от работеща съдебна система - не може да бъде наш партньор за правене на промените, които са нужни“, заяви съпредседателят на ПП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    ROCK AND ROLL
    САМО Б О Й К О ЩЕ ВИ РАЗКАЖЕ ИГРАТА Н Е Щ А С Т Н И Ц И - РУСОФИЛИСТИЦИ И НЕОНАЦИСТИ ! НА 3-ти , ЩЕ ПИЯ 1 - 2 , ЗА ЗДРАВЕТО НА ВЕЛИКИЯ Б О Й К О ! А ВИЕ , ВИЕ СТЕ И.Д.И.О.Т.И !
  • 0
    6
    kllkl
    продухвам руски тръби, правя федерки на руснаци, обичам путин и мило и драго давам да ме изклати
  • 0
    5
    ZDRAV
    Браво! Всички мошенници и крадци от ГЕРБ са за затвор!!! Никаква милост! Претъпкаха си гушите за 12 години! Сега им се полага дъъълга диета!!!
  • -6
    4
    kllkl
    Политиките на двете партии - герб и пп (продължаваме пиците с кристали) не се различават по нищо! И двете партии са българофобски/русофобски! И двете партии загробиха България с милиарди левове дългове! И двете партии се гаврят с Русия! И двете партии са американски проект и слугуват на американците! И двете партии искат да заменят суверенният български лев с еврото и с това да убият българите! И двете партии не искат строеж на АЕЦ Белене! И двете партии искат да променят конституцията на България и да премахнат текста, че бракът е само между мъж и жена! И двете партии искат моментално да признаят, че в България има 52 пола и че лгбт извращенията на господаря им са сащ най-великата евроатлантическа ценност! Двете партии се различават само по едно - това, че имат различен лидер, всичко друго им е - Copy-Paste!
  • 4
    3
    Ммм да
    Банкянският послъгваше, покрадваше, заливаше ни с простотия, правеха се разни неща - некачествени, скъпи, безсмислени. При теб Киро нищо не се направи, само закани, обещания, празни думи, нарушения на законите при все, че се кълнеше в обратното. Просто е ясно, че вие сте по-голямото зло!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари