Кирил Петков: Пред България има три големи риска

0
Няма как да има правителство на национално съгласие и да има правителство с ГЕРБ и ДПС, каза Петков
Няма как да има правителство на национално съгласие и да има правителство с ГЕРБ и ДПС, каза Петков Снимка: БГНЕС

Няма как да има правителство на национално съгласие и да има правителство с ГЕРБ и ДПС, каза Петков

Три са големите рискове пред България, според съпредседателя на ПП Кирил Петков. В предаването „На фокус” по NOVA той посочи кои са те.

Да се върнем към хартиената бюлетина. Националистически партии като „Възраждане” да получат тласък за референдуми като за членството ни в ЕС. Третият риск е президентската република. Ако сега имахме президентска република, щяхме да имаме човек като Борисов да ни управлява за 4 години. Такава концентрация на власт и излизане от парламентарната република е огромен риск за България”, заяви Петков.

„Безпринципни коалиции от нас да не се очакват. Ще подкрепим 16-те политики, които сме заявили, който и да ги предложи в този парламент”, допълни Петков. Но подчерта:

„Ние сме много предвидими. Няма как да има правителство на национално съгласие и да има правителство с ГЕРБ и ДПС”, каза Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Глупендеров
    Тоя още те го е усетил-как мазно му влиза...
  • 3
    1
    Лъжлив, кривоуст боклук...
    Не на €врото, вън от НАТО, СЗО и €врогейския съюз! Задължително с РЕФЕРЕНДУМ, за да не можете да правите каквото ви е наредено от САЩ!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари