Кирил Петков: Пълен хаос е, вкарват някакви броячки на ДПС

0
Хартиената коалиция обезумя, извършва преврат на демокрацията
Хартиената коалиция обезумя, извършва преврат на демокрацията Снимка: БГНЕС / Архив

Хартиената коалиция обезумя, извършва преврат на демокрацията

"Хартиената коалиция обезумя. Те решиха да отменят машинното гласуване. По време на местните избори се крадат най-много гласове чрез недействителни гласове, видяхме го през 2015 г. Вкарват някакви броячки на ДПС. Пълен хаос е. Явно голямата цел са местните избори", заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ в ефира на bTV.

„Затова излязохме от зала. Не можем да сме част от това“, подчерта той.

„Другото безумие от днес бе да се вкара хартиената бюлетина. Няма да им дадем лесно да се случи това престъпление и то пред очите ни. В момента се случва един преврат на демокрацията. Когато откраднат изборите се отива и към кражбата на данъците“, предупреди Петков.

„Те решиха да няма и разискване. Тази цензора на дебата е възмутителна и брутална. Надявам се, че нашата битка няма да е само в парламента. В момента в залата има 73 човека, които явно казват, че няма да са част от кражбата на вота и хората и е добре това да се види“, подчерта Кирил Петков.

„Няма как този парламент да работи с антикорупционно правителство на малцинството. Ние ще продължим да се борим“, каза още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    БАЙ МИТЬО
    КИРЧО, КОЙТО ЗНАЕ ДА ПЛУВА НЕ СЕ ПЛАШИ ОТДЪЛБОКОТО
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари