Кирил Петков: Наблюдаваме координация на проруските сили в България

0
Стана ли за ДАНС Радостин Василев стратегически обект?, пита съпредседателят на ПП
Стана ли за ДАНС Радостин Василев стратегически обект?, пита съпредседателят на ПП Видео: БНТ

Стана ли за ДАНС Радостин Василев стратегически обект?, пита съпредседателят на ПП

"Днес се потвърдиха нещата, за които вчера ви предупредихме. Явно възможността да се сформира редовно правителство, което да реформира службите и да вкара България в Шенген, е главната причина за днешната атака". Това заяви на брифинг в парламента съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков, предаде БНТ.

По думите му, от сутринта наблюдаваме как днес имаме координация на проруските сили в България, включително от страна на "Възраждане" и на БСП.

"Важен факт е, че шефът на ДАНС е осигурил охрана на редовен депутат снощи в 22:00 часа. ДАНС никога не охранява отделни лица, защото няма такива правомощия. ДАНС охранява само стратегически обекти. Стана ли за ДАНС Радостин Василев стратегически обект? Президентът знае ли за тези среднощни разговори между шефа нва ДАНС и този депутат? Възможно ли е в този разговор някой да е спрял пускането на всички записи, които бяха подготвени?", попита Кирил Петков.

Днес Радостин Василев обяви, че напуска ПГ на ПП-ДБ, защото не е съгласен на правителство с ГЕРБ. Той пусна запис, за който твърди, че е от онлайн излъчването на Националния съвет на "Продължаваме промяната" миналата неделя. В него човек, за когото Василев твърди, че е Кирил Петков, обяснява, че ще изперат Бойко Борисов. Че правителството се синхронизира с посолствата, че председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен е казала, че ще се заобиколят правилата за еврозоната. Също така - докато Бойко Борисов се страхува от Гешев ще има правителство.

Снощи от ПП-ДБ обявиха, че Василев се готви да пусне изфабрикувани записи на разговори с депутати от коалицията като според съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков зад това стоят службите, "дълбоката държава", с цел провал на бъдещо правителство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Тия
    като нещо не им отърва и почват да си измислят - проруските сили и други. Крайно време е полицията и ДАНС да разследва какви са тия послство които удобрявали кой на какви постове ще е в България.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари