Кирил Домусчиев: Толкова сме напред от другите, че и като вървим назад, не могат да ни стигнат

0
Бизнесменът се перчи с успехите на Лудогорец
Бизнесменът се перчи с успехите на Лудогорец Видео: Дневник

"Лудогорец" е много по-напред от другите отбори в Първа лига и скоро не може да бъде достигнат.

Такова мнение изрази собственикът на клуба Кирил Домусчиев, който напоследък рядко говори за футбол. Бизнесменът се появи на финала при ветераните между "Витоша" (Бистрица) и "Лудогорец". За тима от Бистрица играе премиерът Бойко Борисов, информира Дневник.

"По-скоро ние сме напред пред другите. Колкото и да вървим назад те още не могат да ни стигнат", каза Домусчиев по повод на конкуренцията. "Равенството в последния кръг е крачка напред, но малка. Сериозна крачка към титлата щеше да бъде победа. Затова първенството ни е интересно и е по-гледаемо от другите чуждестранни първенства".

През уикенда съставът приема "Левски" в мач от 34-ия кръг в Първа лига. "Лудогорец" води с три точки пред ЦСКА, а до края на сезона остават три кръга.

"Не мога да кажа, че съм доволен от играта в последните няколко месеца. В мача с "Левски" обаче всички трябва да дадат максимума от себе си. По-възрастните трябва да покажат, че класата е вечна, а по-младите да докажат, че има причина да са при нас. Не знам откъде идва този спад при нас, не мога и аз още да си го обясня. Видно е, че имаме и силни мачове и слаби мачове. Видно е, че отборът е позастарял, сред най-възрастните отбори в топ 10 в Европа сме", каза Домусчиев.

Собственикът на шампионите изрази надежда по-опитните играчи да помогнат на по-младите да започнат да заемат по-важна роля в състава.

Домусчиев потвърди, че категорично Стойчо Стоев остава начело на седемкратните шампиони. "Той пое риска да поеме отбора, когато е в криза. Нито е работил по селекция, затова ще остане и ще работи по новата селекция и окомплектоването на отбора. По тези неща трябва да го съдим".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари