Кирил Добрев: Нинова да се извини и да се оттегли

1
За партийците Нинова се представяше като нещо средно между Жана д'Арк и Райна Княгиня, коментира Кирил Добрев
За партийците Нинова се представяше като нещо средно между Жана д'Арк и Райна Княгиня, коментира Кирил Добрев Видео: bTV

Корнелия Нинова трябва да се оттегли с извинение към БСП

Това заяви Кирил Добрев в предаването „Тази събота и неделя“ по bTV. ГЕРБ са отново първа политическа сила заради наши грешки, посочи той.

След вътрешнопартийния вот Нинова получи една силна подкрепа от партията и всички очаквахме да се съберем под общи знамена и да „мачкаме“ противника, но ние отворихме братоубийствени войни, коментира той.

За партийците Нинова се представяше като нещо средно между Жана д'Арк и Райна Княгиня, но всъщност за тези отвън тя беше един политик от прехода и то провален, както виждам към днешна дата, коментира още Добрев.

Трябва да говорим за осъзната вина, защото няма председател на партията през последните 30 години толкова комфортно да е провел едни парламентарни избори. Корнелия Нинова имаше възможност да поставя, който си иска за водач на листи, да размества, да преписва програми от Института за пазарна икономика и от статии във вестниците“, отбеляза Кирил Добрев.

Ако бяхме спечелили изборите, цялата заслуга щеше да бъде на Нинова, но ние сме трети. Никой няма да я натиска да дава оставка, това е нейно собствено решение. Въпросът е да се извиним на партията и на онези малки човечета, които дават нещо от себе си за тази партия и да се оттеглим. Да дадем възможност на други хора да я изградят на ново, защото политиката е доверие между политиците и избирателите“, призова той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари