Километрични опашки на ГКПП „Дунав мост”

0
Стотици румънски автомобили се прибират от морските курорти
Стотици румънски автомобили се прибират от морските курорти Видео: NOVA

Колони към граничния пункт "Дунав мост" блокираха движението в Русе

Стотици румънски автомобили, прибиращи се от морските курорти са се наредили в километрични колони към северната граница, предава репортерът на NOVA Наталия Йорданова.

Тежкотоварните камиони пък изчакват в едното платно на пътя в колона повече от 10 километра и това допълнително утежнява трафика.

На граничния пункт работят всички трасета - пет работят само за леки автомобили и автобуси, а две за камиони, но въпреки това районът остава блокиран за движение. Трафикът ще остане натоварен и до понеделник, когато е почивен ден за румънците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    плюс-минус
    Явно необходим е трети мост над Река Дунав, но някъде по средата между Русе и Видин. Ако решат на направят третия мост до Русе, то трябва първо да направят магистралата Русе - Велико Търново
  • 9
    4
    Ебандуране
    Това с моста повече не се търпи каде са общински съветници тези мърди да отидат и да видят какъв е УЙ е там
  • -2
    3
    Гост
    Скоро на тези тираджий ще им писне трябва 10 от тях да прегазят будките на рекетиращи митнически курви дай 5евро за чорба мародери и тапа повече няма да има
  • 13
    2
    бавно мислещ
    Тировете са и в двете ленти, по моста почти няма движение, кви трасета, кви 5 лева.
  • 16
    1
    Гошо куче лошо
    Сума ти и министри се изсипаха да контролират и в крайна сметка дори по-зле стана. Поне да не бяха разкарвали тия лимузини дето горят по 30/100 от центъра на вселената (София), до дълбоката провинция (Русе), защото беше безсмислено. Парите от Дунавмост1 отидоха в в ръцете на гОрките украинци с коли по 200 хил. лв. да серат навсякъде. Ние пак седим и гледаме с пръст наврян в ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари