Кацна първият хеликоптер с медицински екипи от Румъния

3
Очаква се да пристигнат още четири медицински хеликоптера
Очаква се да пристигнат още четири медицински хеликоптера Видео: NOVA

Румъния изпрати хеликоптери за пострадалите при тежката катастрофа станала в малките часове на денонощието на пътя Велико Търново - Русе

Около 15 часа в събота на летище Горна Оряховица кацна първият хеликоптер с румънски медицински екипи, който ще прегледат настанените в болницата. Очаква се да пристигнат още четири медицински хеликоптера, тепърва ще се прецени и дали да бъдат транспортирани в Букурещ пострадалите при инцидента, информира NOVA.

Припомняме, че катастрофата, при която автобусът с румънска регистрация се удари в спрения на аварийна площадка лек автомобил и след това в дърво, стана в участъка между селата Куцина и Поликраище.

Трима от пътувалите в автобуса загинаха, а четвърти издъхна по-късно в болницата. Осем души бяха ранени и откарани във Великотърновската болница. Тримата пътници в лекия автомобил останаха невредими.

От Агенцията по безопасност на движението по пътищата съобщиха, че инспектират мястото на инцидента, а според първоначалния оглед има недостатъци в пътната инфраструктура и необезопасени обекти в крайпътното пространство.

В хода на следствието предстои да се установят причините за възникване на тежкото произшествие, както и скоростта на движение на автобуса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    123
    интересно ми е, тази агенция по безопасно движение на пътищата, каква точно агенция е ? това според мен би било най-натовареното звено в държавата. те ако тръгнат, на всеки трябва да спират и да пишат по 50 листа доклад, на всеки един завой. те имат работа плътно за 50г. напред. без почивни дни. да започват, какво ми излитат само по най-зверските катастрофи.
  • 6
    2
    до 1
    Как къде? Някъде по чекмеджетата.
  • 7
    1
    Да ви ЕПМ!
    Къде е оня педераст Бойко? Къде е оня педераст Киро? Да кажат: къде, по дяволите, са НАШИТЕ медицински хеликоптери?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари