Къци Вапцаров грабна победата в третия епизод на “Като две капки вода”

12
Къци надскочи всички очаквания по време на своето изпълнение като провокативната Майли Сайръс
Къци надскочи всички очаквания по време на своето изпълнение като провокативната Майли Сайръс

Къци Вапцаров завоюва своята първа победа в „Като две капки вода“ – All Stars, сезон 9

„Чувствам, че вече загрях за шоуто!“, заяви Къци, който надскочи всички очаквания по време на своето изпълнение като провокативната Майли Сайръс

Нови предизвикателства и впечатляващи женски образи заредиха третата вечер на имитациите в „Като две капки вода“. А Марта Вачкова бе специален гост в журито.

За първи път в историята на шоуто Михаела Маринова се преобрази в цели три образа. Певицата обедини триото на Ариана Гранде, Джеси Джей и Ники Минаж със шеметно изпълнение, което получи и поклон от страна на Фънки.

„Едно е да харесваш Hot Chocolate, а друго е да ги имитираш. Моят фалцет е доста различен от дрезвгавината на Ерол Браун. Малките детайли са голямото предизвикателство тази седмица“, сподели Рафи, който показа танц и ниво в образа на диско легендата. Малко по-късно зрителите бяха пренесени с туист и ритъм в 60-те. Чъби Чъкър беше поводът Фики и „Фънки Мънкис“ да се впуснат в постановка с хореография и много настроение.

С рокля от представлението „Маркиз Дьо Сад“ се появи Софи Маринова, която се преобрази в истинска принцеса с ролята на Нети. В стари времена ни върна Милица Гладнишка, която влезе в образа на Гюрга Пинджурова. „Селският живот, свободата – песента пресъздава цялата тази атмосфера. Надявам се и зрителите да я почувстват“, сподели певицата.

„Най-доброто представяне от началото на сезона“ беше категоричната оценка на журито за AZIS, който оглави New Kids On The Block. Появата на Поли Генова в образа на DARA предизвика спор в журито, което даде различни оценки на изпълнението.

Следващата седмица Поли Генова ще бъде Майкъл Джексън, а Рафи ще влезе в дълбоките води на музиката с ария на Андреа Бочели. AZIS ще влезе в образа на Мариус Куркински, А Софи Маринова отново ще запее на английски заради Стинг. Фики ще се изправи пред нов женски образ и хореография, за имитацията на Бионсе, а Михаела Маринова ще изпробва африканските ритми с Master KG. Милица Гладнишка ще се преобрази в красавицата Никол Шерцингер, а Къци ще се доближи до творчеството на Аспарух Лешников.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари