Катастрофа на кръстовището между кварталите "Дружба" и "Чародейка"

8

Инцидентът се е случил около 13:00 ч. днес

Катастрофа стана на кръстовището между кварталите "Дружба" и "Чародейка" в Русе. Инцидентът се е случил около 13:00 ч. днес, съобщават очевидци. Сблъскали са се два леки автомобила, по които има материални щети. Единият от автомобилите е таксиметрова кола, чиято предница е размазана.

Няма данни за пострадали хора.

Причините за произшествието се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 24
    6
    Бакшиши ...
    Беше едно време - шофьорите на такси бяха най-читавите на пътя, имаха авторитет, бяха уважавани. Сега са най-калпавите - сбирщина от кол и въже.
  • 24
    5
    КЛИМБО
    Не се научиха на културно шофиране тия бакшиши! Днес сигурно щях да ошамаря един! Много брутално ми сече пътя при излизане от кауфланд. Излезе пред мен, като че ли ме няма! Само редовен бой ще ги окултури. Боклуци
  • 20
    4
    Никола
    Това кръстовище е много инфарктно! Да не говорим за дългите опаши чакащи да преминат и идващи от Чародейка и Здравец заради краткото време на светофара!? Къде са общинските корифеи и КАТ да се происнесат по въпроса? Спят ли? И особено сега когато дупката до мелницата и забраненот движени спомагат за това?
  • 13
    3
    Да ама не
    Това е кръстовището от/за Русе и Нисово. Най-важното кръстовище в Русе
  • 15
    2
    Оня
    То хубаво че кмета оправи улиците че има от къде да се минава иначе немаше да става така
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари