Катастрофа между ТИР и цистерна затвори пътя Бяла - Попово

1

Челен удар между ТИР и цистерна затвори пътя Бяла - Попово

Инцидентът е станал малко след 13 часа в участъка преди село Копривец, информира Русе Медиа.

До катастрофата се е стигнало, след като украински тир е аварирал и е спрял на пътното платно. Празна цистерна, пътуваща в посока Копривец, е опитала да го заобиколи. Насреща ѝ обаче се е движил друг тир, при което е последвал челен удар. Зад камиона в посока Бяла е пътувала млада водачка на 23 години с лек автомобил „Тойота“, която на свой ред се е блъснала в ремаркето на тира.

На място са били изпратени два екипа на „Спешна помощ“, които са отвели водачите на камионите в болница за преглед. Екип от пожарната в Бяла е оказал помощ при ваденето на единия от шофьорите, който е бил заклещен. Облели са превантивно и цистерната с вода.

Пробите на двамата водачи на камиони са отрицателни. Пътят ще остане затворен до преместване на камионите. Водачите на леки автомобили ще се движат по обходния маршрут: Бистренци – Дряновец – Копривец и обратно. Тежкотоварните автомобили изчакват на място. Трафикът в района се регулира от „Пътна полиция“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари