Късо съединение в сауна предизвика пожар в Русе

1
Огнеборците са реагирали на още пет сигнала през уикенда
Огнеборците са реагирали на още пет сигнала през уикенда Снимка: Кис 13 / архив

Огнеборците са реагирали на още пет сигнала през уикенда

За изминалите почивни дни екипите на пожарната са реагирали на 6 сигнала.

В нощта срещу събота, за времето от 23:44 до 03:20 ч., екипи на Първа и Втора РСПБЗН са работили по гасенето на пожар в покрив на сграда на ул. „Духовно възраждане“ в Русе. Пожарът е тръгнал от изградена в едно от жилищата сауна, най-вероятно заради късо съединение. Няма пострадали хора, живущите са били изведени невредими, не е имало и задимяване в стълбищната клетка на блока. Нанесени са щети по два от апартаментите в сградата.

През съботния ден пожарникарите са оказвали още съдействие по отстраняване на паднали дървета на пътни отсечки в Русе по бул. "България" и по път Е-85, гасили са и запалване, възникнало в таблото на лек автомобил „Фолксваген“ на бул. "Липник" в Русе.

Вчера екип на службата в Две могили е гасил запален пластмасов контейнер, а екип на РСПБЗН – Ветово е оказал съдействие на ЦСМП при пренасяне на пациент до линейка в гр. Сеново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари