Кърваво меле в пункт на „Еврофутбол“

2
Бандити с тръби пребиха 9 мъже в букмейкърски пункт на „Еврофутбол“
Бандити с тръби пребиха 9 мъже в букмейкърски пункт на „Еврофутбол“

Неизвестните нападатели с качулки атакували „Еврофутбол“ посред бял ден в неделя, съобщи Биг5.

Седем неизвестни до момента бандити са нападнали вчера следобед клиенти в букмейкърски пункт на „Еврофутбол“ на улица „Козлодуй“ в столицата. При атака са пострадали 9 клиенти на заведението.

Петима от нападателите нахлули в пункта с качулки и метални тръби и атакували клиентите, седящи на две маси в дъното на кафенето. През това време другите двама пазели пред входа на пункта.

„Всичко се случи само за минута на 300 метра от Второ РПУ“, разказва очевидец на мелето. По неговите думи, полицаите дошли едва след половин час, дали нареждане нищо да не се пипа заради доказателствата, но така и не се върнали на местопроизшествието за събиране и анализ на уликите. Персоналът чакал следствената група цял ден, но и тя така и не се появила.

От СОТ също дошли на мястото на инцидента, но и те закъснели с 15 минути, независимо от факта, че момичето зад бара натиснало паник-бутона. Всички очевидци на побоя отказали да свидетелстват и да дадат официални показания. В заведението има камери и целият побой е заснет. Въпреки това обаче, според нашия източник, полицията бездействала и не поискала за преглед записите от охранителните камери. „Всичко бе в кръв и обърнати маси“, разказва кошмарното преживяване очевидецът на мелето.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари