Каракачанов: Този мач сме го гледали - стани да седна

0
Правителството има да свърши работа и трябва да я свърши
Правителството има да свърши работа и трябва да я свърши

Ситуацията със затварянето на улици и слагането на палатки е обсъждана по време на коалиционния съвет, но решение за премахването им не е вземано

Това каза днес във Варна в отговор на въпрос вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Той допълни, че полицията си взема решение какво да прави в дадена ситуация и няма как, и не е нормално да се взема политическо решение за действията на институция като нея. Ние или сме правова държава или не, ако протестиращите наистина говорят за законност, ред и демокрация би следвало и те да спазват законите, а не да дават обратния пример, каза Каракачанов.

Според него е време да се отговори на въпроса какво искаме да постигнем, защото по думите му "тридесет години този мач сме го гледали - стани да седна, идваме, махаме едни, слагаме други."

Запитан дали Обединените патриоти са причината премиерът Бойко Борисов да не може да подаде оставка, Каракачанов каза "Вие мислите ли, че някой може да накара Бойко Борисов да направи това, което не иска, или пък мен да ме накара". Той допълни, че никой не е натискал никого да подава или не оставка и е възможно от това внушение някой да има интерес.

"Решението е, че правителството има да свърши работа и трябва да я свърши, и че министър-председателят няма да подава оставка", посочи той.

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов участва в отбелязването на 141-та годишнина от създаването на Военноморските сили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари