Каракачанов смята протестите за джендър революция

1
Подобни неща не могат да се търпят
Подобни неща не могат да се търпят Снимка: Канал 3

Протестите могат да бъдат опорочени и окървавени, защото част от тези, които ги организират, целят точно това, смята вицепремиерът Красимир Каракачанов.

"Мисля, че е ясно за всички, само някои медии, които се опитват да ръководят тази изкуствена джендър революция, се правят че не го виждат, че точно това е целта", заяви Каракачанов в неделя във Варна, където участва в честванията на 141-та годишнина от създаването на Военноморските сили.

По думите му, цитирани от БТА, хората, които са отишли първата вечер на протеста с качулки и маски, приготвили бухалки, запалителни течности с идеята да ги хвърлят по полицията или да я нападат, са с ясното съзнание, че при такива действия ще има отговор. Според него полицията е постъпила мъдро и не ги е атакувала, но подобни неща не могат да се търпят вечно.

Не може в името на това няколко соросоидни НПО-та и партийки извън парламента да се докопат до властта, ти да разсипеш държавата. И в името на какво? Да ми доведеш гей браковете и да ми създаваш джендър република, заяви вицепремиерът.

Попитан каква ще е реакцията на държавата, ако се стигне до крайни действия, той отговори, "че няма нормална държава в света, в която някой атакува органите на реда и го посрещат с баница и кисело мляко".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари