Капитанът на кораба “Валмар” е падналият зад борд във водите на река Дунав

8
Издирват 70-годишния мъж вече втори ден
Издирват 70-годишния мъж вече втори ден Снимка: БГНЕС / архив

Издирват 70-годишния мъж вече втори ден

В неизвестност е 70-годишният капитан на м/к “Валмар”, който пада зад борда в тежка метеообстановка във водите на река Дунав, край село Сандрово в Русенско, пише специализираният сайт Maritime.bg.

Плавателният съд е част от състава на компания за дърводобив, базирана в Русе.

Съдът е буксирал платформа, на която е имало механизация за подготовка за залесяване на сечището на дунавския остров Алеко, разположен край с. Сандрово.

По информация на медията, капитанът на кораба пада зад борда му при извършван оглед след като съдът остава без управление.

През вчерашния ден в издирването на изчезналия мъж се включват екипи с плавателни средства от състава на ИА “Морска администрация” и Гранична полиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    3
    SOLAS
    То ограничения за възраст на работещ на река няма бря. Ама пусти му пари карат хората да се праят на МАСКАРИ. Е този е намерил многото пари на КУРаба, ама що не си живя повече бе Чиляк?
  • 3
    2
    fasfasfas
    младите ги марзи и приличат на трети пол , тей ли е . капитан на подводница
  • 26
    1
    Ачо
    Защо ли си мисля,че на 70..и то втора или трета категория труд....отдавна трябва да си пенсинер....но ....фирмите вземат пенсионер ,че да му плащат символични пари .Е ...напечелиха се.Сега кой ще плаща за търсенето ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари