Кание Уест: Кандидатирам се за президент на Съединените щати!

0
Засега Уест не дава информация дали ще търси партийна подкрепа, или ще се кандидатира като независим
Засега Уест не дава информация дали ще търси партийна подкрепа, или ще се кандидатира като независим

Кание Уест, американският рапър, съпруг на риалити звездата Ким Кардашиян, производител на маратонки и милиардер, който никога не е страдал от липса на интересни идеи, изненада света с неочаквано обява в Туитър: 

Сега трябва да сбъднем обещанието за Америка, като се доверим на Бог, обединим вижданията си и изградим нашето бъдеще. Аз се кандидатирам за президент на Съединените щати 🇺🇸!“, съобщават няколко от най-популярните сайтове за новини от шоубизнеса, цитирани от Сега. 

Засега Уест не дава информация дали ще търси партийна подкрепа, или ще се кандидатира като независим, нито дали смята да се втурне в президентската надпревара тази година, или някъде в бъдещето. 

Но ако говори за 2020-а, това значи, че Доналд Тръмп губи наведнъж двама гласовити поддържници, защото броени минути след съобщението на рапъра, под него се появи коментар на Илън Мъск „Имаш моята пълна подкрепа“.

Но както отбелязва сайтът TMZ, Кание не се е регистрирал във Федералната избирателна комисия, което задължително трябва да направи, ако ще става кандидат-президент.  

Все пак предстои да видим и дали не става дума за нова и оригинална рекламна кампания на нов албум, нов модел маратонки или поредната психическа криза. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари