Камион, превозващ яхта, блокира трафика на тирове на "Дунав мост"

6
Успяват да преминат само по няколко коли
Успяват да преминат само по няколко коли Видео: Русе Медиа

"Дунав мост" при Русе е блокиран за движение

Това видя тази нощ екип на Русе Медиа. И от двете страни на моста са се образували огромни опашки от камиони и коли, които не могат да преминат и изчакват на място. Опашката от Румънско започва почти от колоните на моста, където има разположен и екип на гранична полиция.

Проблемът се оказва извънгабаритен товар, превозващ яхтата „Ануш“, който е навлязъл на конструкцията на моста в посока Република България. На около 200-250м камиона превозващ яхтата е срещнал идващ в противоположна посока ТИР, с който не е възможно разминаването на територията на моста, поради габаритите на превозвания товар. В резултат на това около 22:30 часа се образува тапа, в която попаднаха коли и камиони движещи се и в двете направления. Временно отпушване за колите се получи, когато се даде възможност на леките автомобили да преминат в посока България в пространството между двата камиона.

Към 00:00 часа движението все още е спряно както на леките, така и на тежкотоварните автомобили, докато не се намери решение на ситуацията. Има възможност за преминаване само на леки автомобили, но това би могло да става поетапно и с изчакване, според преценката на служителите от румънската полиция. Подробности за ситуацията на моста, опашките, задръстването и самата яхта, може да видите във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    8
    do 7
    ivan 3 godishnoto ciganche s instagram otkri dunavmost, zalqgaite che baraja ot emojita pochva
  • -4
    7
    Ivan 80g11g
    Ooo sfqt maca daii 11g89g sfatt xaa🦼🛸🥃🛸🦼🥎🏣🏦⛳⛳🎿🎿🛸🛸🛸🛸🛸🏸🏒🎉🏹🎉⚓🥩🧃🥤🧉🍷🍸🍸🧉🧃🥩⚓🎉🏹🏹🏹🏹🧃🧃⛽⛽⛽⛽⛽🥌🥌🥌🥌🎯🎯🎯🎯🎯🎯
  • 4
    6
    до 5
    Мунчо, никога не съм работил на държавна работа, бе педал. Ти само това ли измисли? А нещо по казаното да кажеш, някакви критики на казаното от мен да имаш, бе докер? Едва ли.:) Виж, защо трябва всички да научаваме, че си прост? Нямаш мнение - трай си!:) То аз те смятам за абсолютен дебил и трябва да ти отнемат примерно правото на глас, ама както виждаш не се занимавам с теб освен когато ти се опиташ да си завираш задника пред оная ми работа. Недей, не си мой тип, а и смърдиш.:)
  • -6
    5
    Минчо
    Русенец, дебили, дебили, ама образовани. Не като тебе 10 години кандидат за държавен хрантутник, ама... нъцки, не ти достига интелекта. Нали?
  • 15
    4
    Балканеца
    Абе правила, ама по тези географски ширини е така. Той че водача е виновен ясно, ама милиционерите в румънско не видяха ли какво пускат да минава по моста? Всеки кара през пръсти.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари