Какво значи бронирано кафе?

1
За почитателите на кафето, то се оказва перфектният старт на деня. Неслучайно обаче то се консумира сутрин преди закуска
За почитателите на кафето, то се оказва перфектният старт на деня. Неслучайно обаче то се консумира сутрин преди закуска

Бронирането кафе съществува от древни времена

За почитателите на кафето, то се оказва перфектният старт на деня, пише  Gotvach.bg. Неслучайно обаче то се консумира сутрин преди закуска. То стимулира метаболизма и подобрява нивата на енергия в организма.

Съществуват различни рецепти и варианти за направата на кафе, но напоследък се откроява една от тях като много популярна – тази за бронираното кафе.

Бронирането кафе съществува от древни времена и е трудно да се проследи неговото начало. В последните години то се прочува благодарение на знаменитости, които споделят, че го включват в своите диетични режими.

Първо за него разпространява Джесика Алба, а нейният пример следват по-късно много други известни личности.

Кафето се приготвя по съвсем обикновен начин, но към него се добавя кокосово масло. Счита се, че с помощта на тази нова съставка се удвоява метаболитното действие, подсилва се имунната система и се предотвратява вредното действие на свободните радикали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари