Какво заслужават тези, които прилагат геноцид към хората с ТЕЛК?

3
Бойко Методиев Борисов и подчинените му - вие в кой свят живеете?
Бойко Методиев Борисов и подчинените му - вие в кой свят живеете?

Русенец сподели в социалната мрежа разочарованието си от геноцида към хората с ТЕЛК:

"Това, което ще Ви разкажа, граничи с безумието и се отнася за геноцида в България към хората с ТЕЛК!

Когато има издадени ТЕЛК-ове за невредими богаташи и същите карат коли с над 2000 кубика - воят стига до Царя - слънце! Но когато потърпевши са най-бедните и същевременно най-болните - всичко е точно!

Всичко е точно и когато 2 милиона млади и квалифицирани българи са напуснали България...и ето я причината за намалялата безработица! Когато се провежда геноцид към болните с ТЕЛК- пак всичко е точно,защото пращайки ги на оня свят- намаляват разходите за пенсии и ще има пари в бюджета за дУпетати, полицаи, военни, администрация и всички други, които се хранят от отчисленията на обикновенния работник.

Ето каква е пътеката на хората с ТЕЛК! На всеки две години , хората с ТЕЛК , които нямат пожизнен ТЕЛК, минаваме комисия. В месеца ( а в някои случаи - в предходния) в който трябва да се явим на комисия- се спира получаването на пенсия.

В моя случай- на 22 май се явих на комисия и от месец май аз не получавам пенсия за инвалидност.

Аз работя и успявам да да преживея времето, през което не получавам пенсия. Днес, разбрах, че най-рано на 17 август ще може да се надявам да получа пари. Въпроса ми е - какво правят хората, които са с ТЕЛК и не работят? Това са по-големият процент от хората.

За всички е ясно, че работодателите не искат да назначават болни с ТЕЛК на работа. Самите болни също в някои случаи не могат да работят.

Елементарно е, че в България никой не мисли за инвалидите! И как си представяте, човек с ТЕЛК, който получава 220 лева и не работи , да преживее половин година? Лошото е,че хората даже не са информирани - кога ще получат полагаемите им се пенсии.

Тези хора са много тежко болни и парите, които дават за лекарства са около 70% от получената пенсия. Ако човека не получава ежемесечно пенсията си - ще вземе от близки за месец-два...

После- какво правим? Човека,за да съществува трябва да си купи лекарства! Отива във банката, където му казват,че не могат да му отпуснат кредит, защото...не работи. И бедния човек се запътва към устата на вълка- кредитни акули за бързи кредити.

Човека взима 400 лева за два-три месеца и....трябва да върне 800 лева! Изплащайки му пенсиите след половин година - човекът най-вероятно е при...свети Петър. Защото освен пари за лекарства - му трябват пари да си плати тока, водата, телефона..... и ако остане...да яде.... Въпроса ми е към малоумните министри, депутати , партии- Вие осъзнавате ли ,че това е геноцид към болните и бедните в държавата?

Бойко Методиев Борисов и подчинените му - вие в кой свят живеете? Каква съдба заслужават тези, които прилагат геноцид към най-незащитените в едно общество - бедни и болни?

Как спите спокойно, г-да депутати, след като, когато държавата трябва да вземе пари - прилага всички мерки (иззема имоти, коли, пари- вкарва в затвор), а когато трябва да даде - дава след месеци, без дори да има лихва за периода, в който хората се чудят как да преживеят?

БЕСЕН СЪМ!!!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари