Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Какво се случва с някой дървета в Русе?

7
Какво всъщност се случва с дървета, който пречат на работниците на "ВиК"
Какво всъщност се случва с дървета, който пречат на работниците на "ВиК"

Какво се случва с някой дървета в Русе, докато една част от ВиК "работят"

Клипът е заснет на 10 май, между 12:30 и 13:00 часа. Оставам на Вас думите и и преценките, какво всъщност се случва с дървета, който пречат на работниците на "ВиК", вместо да напънат малко мозъчетата си и да заобиколят, и да спасят така малкото останали дървета пазещи сянка и пречистващи "прекрасния въздух в Русе".

Напомням само, че дърветата растат с години а лекомислието и безхаберието на някой хора унищожават тези години за секунди.

Автор: Кристиян Тодоров
(Автор: Кристиян Тодоров - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    las
    До 7: От 1990 година сащ унищожава българското образование, колко български произведения махнаха, за да учат сега как черното е по-хубаво от бялото и как хомосексуализмът е най-ценната сащническа перспектива на човечеството и видите ли - как обратността е по-важна от хетеро...
  • 1
    7
    Botev
    "Някой дървета" - някой не е внимавал в час по български език. Срамота!
  • 4
    6
    Това *й* за нищо го нямате
    Какви са тези неграмотни Русенски репортери? Излагате се, dunavmost.com!
  • 7
    5
    Бубака
    След като разгледате рубриката "Русенски репортери", ще ви стане ясно къде се намирате, в какво място живеете. А това е само малка част от всичко друго "не снимано". Реакции от съответните органи, институции и т.н. няма, няма и да има. Траят си мишоците.
  • 13
    4
    Искрена
    Може още да имаме общинар с ЦЕХ ЗА ПЕЛЕТИ, по чието нареждане се изсичат здрави дървета заради дървесината и ПЕЧАЛБАТА на велможата. Или в действие е безхаберието и безнаказаността на изпълнителите на проекта Воден цикъл, в комбинация с обичайната ЛИПСАТА НА ОБЩИНСКИ КОНТРОЛ, тъй честичко движена от прозрачната СОЛИДАРНОСТ на бъркащите в ОБЩАТА КАЦА С МЕД. Резултатът е винаги същият: поразии върху нашата околна среда. И плюнки по посока на предходното управление.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари