Какво разкрива последната цифра от годината ни на раждане?

22
Интерпретация според китайската астрология
Интерпретация според китайската астрология

Рождената ни дата определя това какви хора сме.

В нумерологията обаче всяка цифра има специално значение и може да разкрие много неща за нас и бъдещето ни, пише Блиц.

Днес ви предлагаме една малко по различна интерпретация.

Най-важна е последната цифра от годината ви на раждане.

В китайската астрология има 5 елемента – метал, вода, дърво, огън и земя.

За да определите елемента на годината си на раждане, просто трябва да погледнете последната цифра от нея (например през родените през 1988 година е 8).

Елементът на годината говори много за вашите личностни черти и нагласи.

0 и 1 – Метал

Хората, роени под металния елемент се смятат за много силни, упорити и фокусирани към крайните си цели. Те са готови на всичко, за да постигнат желаното. Те са работохолици и самотници. Имат необходимост от контрол, притежават строг характер.

2 и 3 – Вода

Хората, родени с този елемент, са много чувствителни, нежни, деликатни и съпричастни. В живота за тях най-важно е семейството и близостта с други хора. Не понасят самотата. Характеризират се с много силна интуиция и аристократична душа. Те са творчески личности и много им прилягат професии, свързани с въображението.

4 и 5 – Дърво

Хората, родени с този елемент, са си самодостатъчни, много трудолюбиви и добре организирани. Те са пунктуални, не закъсняват за срещи и винаги спазват крайните срокове. Те имат нужда да пътуват. Обикновено са доста ексцентрични.

6 и 7 – Огън

Хората, родени в тази стихия, са много спонтанни, жестоки и безстрашни. Те импулсивно взимат решения и могат за секунди да преобърнат напълно живота си. Трудно пускат корени и непрестанно търсят своето си място. Обикновено са много ентусиазирани във всичко, с което се захванат.

8 и 9 – Земя

Тези хора са много интелигентни, аналитични и прями. Не се справят с манипулацията. Много са честни и винаги подхождат с такт към останалите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Баш
    Глупости, точно 8 и 9 сме обратното на написанито
  • 7
    1
    Мими
    Може да има нещо вярно!?!? Но най- голямата истина е какво ти дава изродът шеф. Алчността им те убива със сигурност....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари