Какво казва парфюмът ни за нас?

1
Парфюмът е тихият партньор, който ходи с нас през целия ден и се превръща във външен израз на вътрешния ни характер
Парфюмът е тихият партньор, който ходи с нас през целия ден и се превръща във външен израз на вътрешния ни характер

Парфюмът е тихият партньор, който ходи с нас през целия ден и се превръща във външен израз на вътрешния ни характер

Казват, че очите са прозорците към душата. Колкото и да е вярно това, фините характеристики на човек, изразени от очите му, могат лесно да бъдат пропуснати или пренебрегнати. Но има и друг „прозорец към душата“, който не може да бъде пропуснат или пренебрегнат: парфюмът.

Ароматът или по-точно парфюмът се превърна в съществена част от ежедневното ни облекло. Това е тихият партньор, който ходи с нас през целия ден и се превръща във външен израз на вътрешния ни характер.

Подобно на вашите дрехи, любимата ви храна или най-пусканата ви песен, вашият избор на аромат казва много за типа човек, който сте. Независимо дали говорим за парфюм Прада или за продукт на по-неизвестна марка, това правило важи абсолютно винаги.

Всеки парфюм, също като човека, има своя индивидуална история. Ако ви е интересно да научите за историята на една от най-емплематични марки в парфюмния свят, вижте повече тук: https://fragrances.bg/blog/mario-prada-suzdatelqt-na-emblematichniq-moden-brand/.

В зависимост от парфюма, който носите, можете да съобщавате на другите огромно количество информация за себе си. Ето какви са посланията, които можете да предадете.

Цитрусови парфюми

Ароматите на базата на цитрус са обичайни представители на много мъжки продукти, отчасти защото излъчват чиста, остра и енергична свежест. А също и защото имат терапевтични ползи и осигуряват добър баланс между освежаване и спокойствие.

Цитрусът също е любим на дамите, които предпочитат женствеността с леко докосване, които имат добро чувство за хумор и обичат да флиртуват.

Гурман

Ароматите, които се въртят около храната и са с нотки като ванилия, шоколад, кафе, лешник и други, попадат в категорията на гурме и гурман. Тези чувствени аромати е вероятно да активизират стомаха на всеки. Особено ванилията се смята за истински психогенен афродизиак.

Хората, които предпочитат гурме аромати, особено ванилия, са жизнени и енергични. Може дори да се каже дори, че те винаги са душата на компанията. Обичат да танцуват, да пият, да се срещат с нови хора, да общуват и предпочитат една нощ в града, отколкото да останат у дома през почивните дни.

Дървесни аромати

Дървесните аромати се разглеждат като представляващи солиден и надежден вид мъжественост, често избиран от женени мъже, придружаващи съпругите си на някое важно място или събитие.

Тези аромати ви изобразяват като земен човек, който обича забавленията на открито и миризмата на прясно окосена трева, борови връхчета и атмосферата след гръмотевична буря.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари