Какво доведе до отцеубийството във Варненско?

0

37-годишна жена уби родния си баща с нож във Варненско. 

Двамата живеели в лоши условия в село Доброплодно и злоупотребявали често с алкохол, разказват местните, предава Дарик.

Във фаталната вечер 37-годишната жена пробола родителя си 4 пъти с нож. Днес варненския окръжен съд постанови тя да остане за постоянно зад решетките.

37-годишната Елеонора поиска съдът да я пусне под домашен арест. Според нейните обяснения – във фаталната вечер 61-годишният мъж я нападнал, а тя се отбранявала с ножа. Това посочи и нейният служебен защитник. 

В селото обаче разказват за слабостта й към алкохола.

Тошко Сергеев казва, че бащата и дъщерята не били злобни хора, не са имали проблеми с никой.  Тя си пийваше – ама не е е правила лошо, разказва мъжът. 

Съседи хвалят и като добър мъж и бащата Стоян. Той обаче също посягал към чашката. 

Къщата, в която живеели, е на брата на убития - Митко. Издържали се само с пенсията на загиналия мъж. Самата сграда е в окаяно състояние, а дворът е пълен с празни бутилки от евтино вино.

Митко разказва, че вече е погребал брат си, а за смъртта му вини племеницата си. Разказва, че се държала агресивно със своя баща и често му посягала.

Той скри даже с теслата като го удари тя. Имаше шевове – във Варна го шиха. И вика – брат, аз паднах ей тука. След туй ми каза той – тя ме удари. Пиеше много, но много я уважаваше, разказва роднината. 

Той се разправял с нея, но не постигнал съгласие. 

При огледа на полицията оръжието е намерено, а други веществени доказателства сочат дъщерята като извършител. 37-годишната Елеонора има лека форма на олигофрения, но според съдебно-психиатрична експертиза, е разбирала значението на извършеното.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари