Какви залози на развлечения има в Betano

0
Разнообразието от опции, което букмейкърите предлагат, става все по-голямо
Разнообразието от опции, което букмейкърите предлагат, става все по-голямо

Разнообразието от опции, което букмейкърите предлагат, става все по-голямо

Преди години бяха разпространени най-вече знаците за краен резултат в дадено спортно събитие, главно футбол или баскетбол. След това започнаха да се предлагат и по-голям брой пазари като "хендикап", брой голове и т.н., за да се стигнете до днес, когато има какво ли не - кой ще е последен голмайстор, ще има ли дузпа в мача, как ще бъде отбелязано следващото попадение, в коя минута и други. Един от сайтовете, които предлагат най-различни видове залози, е Бетано, а на линк https://efirbet.com/betano/ можете да прочетете детайлно ревю за бранда, изготвено от професионални анализатори. Там ще се уверите в предимствата на австрийската бетинг компания, която получи лиценз да оперира у нас в началото на 2022 г. Тя е създадена през 2016 г. и вече натрупа солиден брой потребители на няколко континента.

Едно от предимствата на Бетано е, че е изключително гъвкав относно събитията, които предлага за залагане. Естествено, тук ще намерим всички големи спортни турнири и първенства от цял свят, но има един друг сектор, който би предизвикал интереса и на хора, които не се интересуват от спорт. Става дума за раздела с "развлеченията". Тук има по нещичко за всеки от различните сфери на живота. Например, ако сте любител на киното, ще можете да прогнозирате кой ще вземе Оскар в различните категории - най-добър филм, главна роля, режисьор и т.н. Ако пък сте политически ориентиран, ще имате възможност да заложите на това кой например ще стане президент на САЩ или премиер на Великобритания. Има и други разновидности като вървящите в момента пазари за спортна личност на годината във Великобритания. Фаворитката тук е футболистката Бет Мийд с коефициент 1,40, следвана от колегата й Хари Кейн с 12,00, снукър шампиона Рони О`Съливан с 15,00 и т.н. до Джъд Тръмп (200,00).

Също така Бетано има раздел за по-сериозните играчи, които искат да прогнозират събития, завършващи по-далеч в хоризонта. Например да познаят кои два отбора ще са на първо и второ място в крайното класиране на българския футболен шампионат, кой ще е в Топ 6, кой футболист ще стане голмайстор и т.н. Същите опции се предлагат и за класирането в родната Втора лига, както и в шампионати като Висша лига, Чемпиъншип, Бундеслига, Примера Дивизион и много други. Подобни пазари се предлагат и в още два спорта - баскетбол и тенис. Там ще можете да проверите своите познания относно силни турнири като НБА, US Open и други, опитвайки да прогнозирате кой ще е шампион, финалист, кой ще отпадне още на старта, как ще бъдат подредени групите и т.н.

Така Бетано със сигурност е сред сайтовете, предлагащи най-много и разнообразни варианти за залагане спрямо останалите компании в хазартния бранш. Към всичко това е важно да прибавим и още малко информация. Брандът разполага с много лесен за ориентиране сайт. На ваше разположение е 24-часов екип за обслужване на български език, а разплащателните методи са десетки, включително "физически" като Cash terminal и Easy pay. Има и много добра мобилна апликация, така че да можете за играете от всяка точка от вашия телефон. Спортната и казино секцията са много силно представени, а бонусите са сред най-добрите в сектора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари