Какви данни се изискват за регистрация Ефбет?

0
Ефбет е един от най-популярните брандове за онлайн залози в България
Ефбет е един от най-популярните брандове за онлайн залози в България

Ефбет е един от най-популярните брандове за онлайн залози в България. Компанията притежава лиценз за извършване на хазартна дейност и като такава е под надзора на Комисията по хазарта към НАП. Всеки играч, който желае да се сдобие с регистрация Eфбет, трябва да посочи лични данни. Това е напълно стандартно изискване, което не бива да буди съмнения или притеснения у играчите. Като лицензиран букмейкър Ефбет извършва дейността си напълно легално и използва личните данни на потребителите само за целите на играта.

В последните години личните данни се превърнаха в изключително важна тема. Това е видимо и от промените в европейското законодателство и навлизането на GDPR. България, като член на Европейския съюз, прилага GDPR и спазва всички правила за защита на данните, които са правно уредени. Ефбет, като хазартен оператор, има задължението да съхранява личните данни на играчите и гарантира с името си за тяхната сигурност. Въпреки това много хора се притесняват да дават личните си данни в интернет пространството, а в следващите редове ще разгледаме какви данни изисква Ефбет при регистрация.

Най-напред при регистрацията в Ефбет се изискват данни за профила – потребителско име, парола, както и имейл адрес. След това идват и лични данни като лични имена, ЕГН, адрес, телефонен номер и други. Данните, които изисква Ефбет, са напълно стандартни и необходими, за да може даден играч да бъде успешно регистриран. Както е добре известно, хазартът е забранен за лица под 18 години. По този начин Ефбет успява да отсее непълнолетни лица, които по една или друга причина се опитват да се регистрират, въпреки че нямат това право.

При данните за регистрация Ефбет дава възможност и за въвеждането на промо код. Ако разполагате с такъв, можете да го въведете и да се наслаждавате на пълното портфолио от бонуси на букмейкъра. Безплатен промо код, който може да бъде използван при регистрация в Ефбет, е MAXBONUS. Разбира се, при регистрация в Ефбет играчите трябва и да се съгласят и с общите правила и условия на букмейкъра. Добре е всеки един играч да е добре запознат с тези правила и условия, за да знаят какви са техните права и задължения.

След регистрация в Ефбет трябва да бъде извършена още една стъпка – верификация на акаунта. Верифицирането е задължително за всеки един лицензиран букмейкър, като чрез него се доказва самоличността на клиентите. За целта е необходимо да бъде изпратено копие на личен документ – лична карта и шофьорска книжка. Тази стъпка също е притеснителна за някои играчи, но тя е наложителна и няма причина да поражда притеснение у играчите.

В заключение можем да кажем, че Ефбет изисква напълно стандартни лични данни за регистрация от играчите и едва ли биха изненадали потребителите с нещо особено в процеса на регистриране. Играчите пък могат да бъдат спокойни, че няма да бъде злоупотребено с личните им данни, които са защитени от закона и не могат да бъдат използвани за други цели извън целите на играта.

*Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари