Каква е истината за асфалтирането в Русе

2
Изказване на кмета Пенчо Милков на вчерашния Общински съвет
Изказване на кмета Пенчо Милков на вчерашния Общински съвет Снимка: Facebook

Изказване на кмета Пенчо Милков на вчерашния Общински съвет

След продължителни дебати с 32 гласа „За“, 1 „Против“ и 15 „Въздържали се“ общинските съветници одобриха поемането на дългосрочен заем от Община Русе за основен ремонт на улици и тротоари в града. Планираните ремонтни дейности са част от кампанията за мащабно подобряване на градската среда. В нея ще бъдат вложени средства от общинския бюджет, тези, отпуснати от държавата, както и такива от кредитна институция.

Кметът Пенчо Милков направи изявление, за да обоснове нуждата от заем, както и да разясни причините за лошото състояние на инфраструктурата в Русе.

Предвижда се със средствата да бъдат ремонтирани над 28 обекта в критично състояние в целия град, на които не е извършван основен ремонт през последните години (121 830 кв. м. улични платна и 32 204 кв. м. тротоари).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    31
    иван от село
    Как пък не харесахте един кмет Всички са ви криви Само вии сте убавци Къщичка за птички не можете да сковете ама давате акъл Намерете работници да работят Виждали ли сте какви майстори редят бордюри Няма да го пуснеш да ти измете двора Такива са други няма И вие не искате да работите на улицата Всички искаме на топло и да разказваме колко калпав е кметаqfitp
  • 3
    30
    Пънчи
    Искам още един мандат,дечица храня все пак!Аз наистина обичам децата! Майките-също!
  • 6
    29
    Дидо
    Пенчо е най-нейадърния кмет, който Русе е имал след Калчев!
  • 3
    28
    Дядо
    Ще плащаме дяда
  • 8
    27
    До влюбен
    Клавиатурен Нострадамус с празник на 2февруари👌😂
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари