Как възрастен човек с бастун да отвори контейнерите за смет в Русе?

3
"Искате да ползваме тези контейнери, а запитахте ли се възрастен човек с бастун как ще го отвори.Трудно се отварят от физически здрави хора, а за възрастните как да стане?!", възмущава се Юлия Димитрова
"Искате да ползваме тези контейнери, а запитахте ли се възрастен човек с бастун как ще го отвори.Трудно се отварят от физически здрави хора, а за възрастните как да стане?!", възмущава се Юлия Димитрова Снимка: Фейсбук, Юлия Димитрова

Отново негодувание с контейнерите за смет в Русе

Почти всеки ден в социалната мрежа се появяват гневни коментари за контейнерите и чистотата около тях в града. Днес Юлия Димитрова е адресирала своя сигнал до кмета Пенчо Милков, задавайки резонен въпрос. Ето какво пише тя:

"За "качественото" изпразване на контейнерите пак гражданите ли са виновни?

Искате да ползваме тези контейнери, а запитахте ли се възрастен човек с бастун как ще го отвори.Трудно се отварят от физически здрави хора, а за възрастните как да стане.

Наринаха се едни пари от хазната да направят места за старите контейнери, а новите отново са на тротоара.Май никой не прецени,че ако се сложат в така направените места тези контейнери няма да могат да се отворят с крак.

Но всеки кмет с неговото си управление. Няма приемственост, а само отричане. Това е Български патент."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари