Как Валерия от "Фермата" срещна голямата любов

5
Дългогодишната треньорка по художествена гимнастика разкри какво ѝ е било най-трудно в риалитито
Дългогодишната треньорка по художествена гимнастика разкри какво ѝ е било най-трудно в риалитито Снимка: Фейсбук

Дългогодишната треньорка по художествена гимнастика разкри какво ѝ е било най-трудно в риалитито

Дългогодишната треньорка по художествена гимнастика Валерия Дочева, позната на много зрители от два формата на риалити предаването "Фермата", сподели че е срещнала голямата си любов едва когато се е преместила от родната Стара Загора в Бургас.

"Това беше едно дългоочаквано събитие за мен, тъй като бях може би три години сама. Имаше един период, в който аз се будих с мисълта, че отивам някъде с приятелки и там ще срещна принца. Да, но не ставаше. В момента, в който се преместих в Бургас, пуснах абсолютно всичко и се концентрирах върху моята работа, свързана със спорта и просто нещата започнаха да ми се случват. И не знам, съдбата ме накара да пиша на въпросния господин Николай, с който така от шега, на майтап, а нещата станаха толкова сериозни".

За интересната история на Валерия с първата от много време голяма любов и екстремните ситуации, които се наложило да преживее в двете си участие в популярното предаване "Фермата", чуйте от интервюто на Елена Димитрова в ефира на БНР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари