Как ще разберете, че живеете в концлагер, ако сте родени в концлагер?

1
Накажете ги! Смачкайте ги! Унижете ги! Трите бедни семейства, които купонясваха преди няколко дни. Но се оказаха полицаи, горките...Какъв малшанс!
Накажете ги! Смачкайте ги! Унижете ги! Трите бедни семейства, които купонясваха преди няколко дни. Но се оказаха полицаи, горките...Какъв малшанс!

Накажете ги! Смачкайте ги! Унижете ги! Още 5 дена ги давайте по новините! Трите бедни семейства, които купонясваха преди няколко дни. Но се оказаха полицаи, горките...Какъв малшанс! Сега ги чака публичен линч само, защото пийнали и се позабавлявали, завалиите.

Полицаи. Грешници. Престъпници. Не изпълнили заповедта на здравния министър, разбираш ли...

Уважаеми хора, вие действително ли не разбирате, какво точно се случва? И колко абсурдно е това което се случва. Наистина ли за по-малко от година успяха да ни промият мозъците до степен, че вече всички сме готови да си скачаме върху главите, и то с невиждана страст, за нещо което до вчера бе напълно нормално. Толкова евтино и бързо ли успяха? Да ни изпият мозъка.

Не знам. Помислете. Решете. Аз обаче ще се опитам да не полудявам. И да не соча с пръст нормални хора, който правят нормално неща. Човешки неща. Като това да се събереш с приятели, например. За да потанцуваш. И да се напиеш.

И моля ви не ме плашете с пандемията. Този аргумент отдавна ми е олдфешън. Който си иска, да си се плаши, има право! Мен обаче от друго ме е повече страх. От вашия страх ме е страх. Щото в страх най-лесно се губи смисъл. А след това и свобода.

Защото, пичове, само един въпрос имам - как ще разберете, че живеете в концлагер, ако сте родени в концлагер?

Васил Петев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари