Как оцеляват хората в Киев без ток и вода

0
В момента температурите в Киев са минусови
В момента температурите в Киев са минусови

В момента температурите в Киев са минусови

С температури под нула градуса и без ток и вода - така се налага да оцеляват жителите на Киев след ракетен обстрел в сряда. Подробности разказа за NOVA българинът Петко Петков.

„Мисля, че повече от 85% от жителите на Киев са без ток и вода. Температурите са може би около минус 3 градуса в момента”, обясни Петко Петков, програмист, доброволец в Украйна.

„Някои са имали късмет и са се сдобили с генератор. Той в момента циркулира, но не успява да стопли много добре сградата”, обясни Петков.

„От 2 дни има точки, които всеки може да отиде и да се снабди с вода и храна. Властите ни информираха, че в рамките на днешния ден би трябвало да пуснат водата. Стараят се обаче да пуснат първо критичната инфраструктура – първо в болниците”, обясни Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    Украинците сгрешиха много
    като станаха нацисти. Трябваше да станат като руснаците истински комунисти и нямаше да имат проблем.
  • 2
    8
    До коментар 7
    руснаците били изпаднали, украинците и те изгниха в мръсотията и студа, само тролчетата са си добре май правят интрижки на топличко пред компа на русофили, русофоби и айдеее. Ей, 7, балами тука няма
  • 0
    7
    До 6
    Те не са русофили,за да ги наричаш така!
  • -2
    6
    Do 4 i 5
    Кажете си тарифите да пишете простотии, ще ви дам тройно, че да пишете истината...мърлячи изпаднали !
  • -4
    5
    Хайл Путлер
    Военната операция се превърна в терористична атака срещу народа на Украйна. Русия е терористична държава а Путин един ден ще бъде осъден за престъпленията си срещу този народ. В историята ботокса ще остане като агресор и окупатор. Язък за руснаците които ще плащат за тази война с мизерния живот който ги очаква, за някои и сега си е мизерен.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари