Как ни унищожава хунтата на ГЕРБ?

7
Събориха и два пъти подпалиха дома на инж. Милка Караджова
Събориха и два пъти подпалиха дома на инж. Милка Караджова Видео: Валентин Иванов

В периода на 30-годишното разграбване и унищожение на държава и нация, наричан само от малцина заблудени маргинали „демокрация”, болшинството българи пострадаха поединично – един загуби дом, друг пари, трети – близък човек, заради разбитото здравеопазване, четвърти – кауза, а пети- дори смисъла на живота си!…

И всеки един такъв индивидуален погром на системата над хуманизма, си оставаше претърпян удар и негатив за отделния човек, пише Пею Благов в Skandalno.net. Защото нищо от частната история, не се отразяваше в обществото като проблем на самото общество. Да, благодарение на медиите, тук там се запалваше по някой скандал – убили баба за 5 лева, изгонили многодетна самотна майка на улицата посред зима… Но тия скандали скоропостижно угасваха само ден -два след разпалването им. Защото неолибералния капитализъм се страхува да покаже истинските последствия от системата си - милиони страдащи.

Спомняте ли си как навремето един човек спечели дело срещу „Топлофикация”?! Защо тази победа на малкия човек не стана основание всички пострадали от монополиста граждани да се възползват от частното дело?! Не, в България не се случва така. Законовата вратичка бе тихомълком и бързо затворена, за да може криминалното ограбване на народа да продължи безпрепятствено.

В корумпираната държава на ГЕРБ ако те връхлети проблем и почнеш да чукаш на вратите на институциите, за да го решиш, ще установиш, че навсякъде сякаш са си „плюли” в устата като продавачите на пазара – никой не сваля „цената”. Бездушно ти затръшват вратата под носа с някакво типово писъмце и те пращат за зелен хайвер. А ти върви да чукаш камъни! Принуден си да преглътнеш поражението и загубите си като самотен воин. Защото ти става ясно, че в Държавата на мафията ГЕРБ е напълно безсмислено да водиш дела. Както срещу частни лица, така и срещу държавата… колкото и справедлива и значима да е каузата ти. ЗОДОВ една подла и фашистка комисия, създадена от Борисов и шайката му като преграда срещу истината и справедливостта. Замислена и реализирана единствено и само с цел да прегради пътя на българския гражданин към Международния съд в Страсбург… макар че и там е една заблуда от „европейски” тип.

В такава посока – срещу българския народ, работят назначената от САЩ колониална администрация на Територията – ГЕРБ, съдът, прокуратурата и обслужващите властта медии.

ВИЖТЕ ДОБРЕ ТАЗИ ЖЕНА, ЗАЩОТО СЛЕДВА НЕЙНАТА ИСТОРИЯ: Инж. Милка Караджова насред руините на овъгления си и незаконно съборен от община Габрово дом.

На обикновения българин му останаха само социалните мрежи, като фейсбук – който също в последно време е все по-мачкан и контролиран от същото това евро-атлантическо статукво. Но именно там сподели проблемът си инж. Милка Караджова, която от 7 години търпи безчинствата на гербаджийската общинска хунта в Габрово и пази дома си като горяща свещица от вятъра. Къща, строена от родителите й през миналия век. Какво ли не я е сполетяло за последните 7 г. тази жена?! Два палежа, събаряне на етаж, а наскоро й събарят и временния покрив от найлони и мрежа. Днес жената живее под найлон и води люта, героична битка с ГЕРБ и подопечната й олигархия, която си е харесала мястото и прави всичко за да срути законната къща на инж. Караджова.

Само като види човек снимките и видеозаписите, и му става ясно какъв е проблемът: Местен гербаджийски строител и олигарх вдигнал наскоро само на 50 см. от наследствената й къща жилищен блок. Нещо, което е напълно незаконно. И сега е впрегнал цялата администрация, съда и прокуратурата в Габрово да съборят законната наследствена къща на Караджова, за да прикрият следите от нарушението му. Защото неговият строеж (блок) е напълно незаконен.

Разрушената от Община Габрово къща на инж. Милка Тодорова, дни преди да бъде и подпалена за първи път… а сетне и още веднъж…

Освен това, със събарянето ще удовлетворят желанието на олигарха на властта, да облагороди района с фонтанчета и градинки, та белким по-бързо разпродаде апартаментите. Човекът е толкова влиятелен, че Общинската власт в Габрово бърза да удовлетвори престъпните му желания с цената на всичко. Действа бързо, брутално и безчовечно по фашистки. Вижте снимките на Караджова, и ги съпоставете със „схемата” на общинската служба. Тогава всичко ще ви стане ясно.

Но, да се върнем от частното към общото. Защото проблемът не е само на Караджова, и не е само в Габрово. Така неолибералната власт на ГЕРБ действа в цяла България. Унищожава българите един по един – поваля честните и почтени хора на земята и ги рита с нацисткия си ботуш мръсно и злобно… защото не сме единни срещу тази кафява чума, благовидно зовяща се „евроатлантизъм“! Управляващите я центрове в Брюксел и Вашингтон добре познават манталитета ни, и се възползват от него. Затова така лесно ни повалят и побеждават – правят го поединично! Не че изпълнителните им тукашни слуги не са също българи, т.е. неспособни на съпричастност с ближния. Но тях ги обединява и солидаризира грантовата изгода. И това тяхно фалшиво герберско „единство” е проникнало навсякъде, отровило е институциите до степен, да нямаме държава, а отделният гражданин да е безсилен да се защити. 

И В ЗАКЛЮЧЕНИЕ ПУБЛИКУВАМЕ СХЕМАТА НА ДРИЙМ ТИЙМЪТ В ОБЩИНА – ГАБРОВО! Пояснение: Момчил Дончев е брат на Томислав Дончев (бивш кмет на Габрово и вицепремиер). Тази шуробаджанашка хунта унищожава съдби, водена от безпределна алчност и цинизъм.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари