Как изглежда днес детето на най-възрастната родилка в света

9

От години насам жените вече раждат на по-късен етап от живота си и тази тенденция е актуална в световен мащаб. Днес съвсем не е шокиращо да научим, че повечето дами дават живот на първата си рожба много след 30-та си година, дори и по-късно. По света има най-различни случаи, включително и на родилки на преклонна възраст, но само до преди 10-15 години това не беше често срещано явление.

Спомняте ли си една от първите най-възрастни родилки на Земята? Това бе 67-годишната Адриана Илиеску от Румъния, която през 2005-а се осмели да роди и влезе в Рекордите на Гинес. Тя е успешен детски писател и професор по румънски език, а откакто е дала живот на своята любима Елиза, е и най-щастливият човек на света или поне самата тя се определя като такава. Адриана е успяла да забременее, като се подложила на изкуствено оплождане.

Днес вече порасналото ѝ момиченце е красива млада дама, която се справя отлично със задачите си в училище и извън него, а гордата майка копнее да доживее пълнолетието на Елиза. Самата тя споделя, че много нейни близки и заобикалящия я свят, са я осъдили заради постъпката ѝ, тъй като я намирали за крайно егоистична.

Адриана обаче е помислила и за бъдещето на дъщеря си и е предвидила добро състояние в банковата си сметка, което детето един ден ще наследи. А ако възрастната майка си отиде, преди Елиза да е навършила 18, тя ще бъде поверена на грижите на д-р Богдан Маринеску, който е бил до нея по време на целия процес - от оплождането до раждането.

Източник: Woman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари