Как хората сами запълват дупките в Русе

6

Огромни дупки на улица "Згориград" трошат автомобилите на шофьори от Русе.

На 26 януари е подаден сигнал в “Гражданите”:

"С изпращането на сигнала той отива директно до служителя, който е отговорен за неговото решение. Ето какво предстои: 1. Ако не получите отговор,Община Русе ще получи две напомняния - на 2-рия и 10-тия ден. 2. На 20-тия ден сигналът се ескалира до кмета на Община Русе, 3. На 30-тия ден се ескалира до по-горна инстанция. Можете да проследите развитието на сигнала в екрана за статус съобщенията му. Ако междувременно проблемът бъде решен, натиснете бутона “Маркирай като решен” и добавете кратък коментар. Поздрави", това твърдят от платформата "Гражданите".

След няколко месеца бездействие от страна на институциите и кмета на град Русе, няколко човека запретват ръкави и започват да пълнят дупките с бетон. 

"Днес дупката бе запълнена от мен и моите добри комшии. Браво на нас".

Спорен е въпросът, колко точно ще издържи този импровизиран ремонт, но поне може да аплодираме желанието и самоинициативата на тези будни граждани.

Такава е неволята в "Най-добрия град за живеене в България". Кметът на Русе игнорира сигналите на хората, а когато дава интервюта пред соите клакьори, обича да се хвали колко е добра му комуникацията му с гражданите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари